sâmbătă, 3 iulie 2010

În urma apelului făcut de Crucea Roşie Bacău, Hypermarket Real  Bacău a răspuns acţiunii umanitare donând pentru  Crucea Roşie Bacău 2t de produse alimentare (făină, zahăr, orez, conserve), 500 de pături şi 200 de bucăţi  săpun.

Sâmbătă, 3 iulie, voluntarii Crucii Roşii Bacău împreună cu o echipă de angajaţi de la hypermarketul Real au distribuit produsele donate către 200 de familii din Săuceşti printre care se numără atât persoanele evacuate şi cazate în căminele din Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” şi Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” cât şi persoanele care au rămas în localitate.

 Campania continuă iar persoanele care vor să contribuie cu bani, pot face donaţii online pe site-ul oficial al Crucii Roşii Bacău www.crucea- rosie.ro sau pot face donaţii în conturile special deschise de Crucea Roşie Bacău: Cont în lei:RO20RNCB0026030909190001 la BCR Bacau

De asemenea, se pot face donaţii de alimente greu perisabile prin intermediul Băncii de Alimente a Crucii Roşii în toate magazinelor din reţelele: Carrefour, Real şi Metro dar si la sediul filialei. Alimentele de bază sunt: mălai, făină, zahăr, orez, paste fainoase, conserve de carne, conserve de peşte, apă. Acestea vor fi distribuite de voluntarii Crucii Roşii în toate zonele afectate de inundaţii din Judeţ.  

Sumele colectate în cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achiziţionarea de alimente, apă, pături, produse de igienă necesare persoanelor afectate de inundaţii şi asistarea acestora pe termen mediu.

Nevoile urgente: alimente neperisabile, pâine, apa potabila, cizme cauciuc, lenjerie, pături, saci de dormit, îmbrăcăminte, încălţăminte, produse de igienă.

Sursa: Mega Bacau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.