duminică, 4 iulie 2010

Crucea Roșie Bacău vine în sprijinul sinistraților din Săucești

 Cei care doresc să ajute pe sinistrații loviți de inundații din județul Bacău sunt așteptați la sediul Crucii Roșii de pe strada Oituz cu produse alimentare greu perisabile, pături, bani și alte lucruri necesare oamenilor care au avut de suferit de pe urma inundațiilor
Intitulată "Apel pentru victimele inundațiilor" campania a strâns până acum în județul Bacău peste 20 de tone de cea îmbuteliat dar zeci de pături și peste o tonă de alimente din categoria celor greu perisabile. 

"Până acum am oferit sprijin la peste 500 de familii din tot județul. Banii pe care îi vom aduna vor fi folosiți pentru achiziționarea de alimente, apă potabilă, pături și pentru asistarea sinistraților pe termen mediu", a declarat Marcel Babliuc, directorul Crucii Roșii Bacău.

In comuna Săucești, Crucea Roșie Bacău este prezentă cu două detașamente și două ambulanțe folosite pentru evacuarea persoanelor cu handicap sau imbolizate la pat. În zilele următoare Crucea Roșie Bacău va continua să ofere asitență familiilor lovite de inundații în uram evalurălor făcute la fața locului și a solicitărilor venite din partea sinistraților.

Sursa: Adevarul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.