Ghid de evenimente din Bacău


Vine, vine ... distracția!
20.02.2013

 Deși încă nu a venit primăvara, puteţi pune de-o petrecere și să realizaţi fel de fel de activități, pentru a vă mai încălzi puţin. În următoarea perioadă vă puteți desfăta cu muzică, cultură și divertisment!

Astfel, luna februarie continuă cu un șir de tot soiul de evenimente pentru băcăuani. Un mare eveniment se anunță a fi petrecerea Get ready for white, din data de 22 februarie, în White Caffe. În weekend puteți să vă bucurați de timpul liber, mergând la concertul Zdob și Zdub, din data de 23 februarie, în The stage.


În cele din urmă, puteți încheia luna februarie cu multă bună dispoziție, mergând la concertul Direcția 5, la Teatrul de Vară, în data de 27 februarie. Seria concertelor nu se încheie însă aici. În martie, puteți merge la Concertul Vița de vie ș i la Concertul Tudor Gheorghe despre care puteți afla mai multe de pe site-ul http://www.vinsieu.ro.
Ce evenimente ne rezervă săptămâna 21.01.13-27.01.13?
20.01.2013
Deşi mâine va fi un alt  început de săptămână şi se anunţă ore în şir de muncă, trebuie să ne facem timp şi pentru relaxare!

Aşa că vă invităm să vedem unde ne putem destinde după programul de la serviciu.

Vineri, 25 ianuarie, în Pub Subway, la orele 22:00, va fi concert RAKU, unde intrarea este liberă pentru toată lumea.

În zilele de 25 şi 26 ianuarie, va avea loc un seminar de dezvoltare personală cu Anatol Basarab. Pentru înscrieri şi mai multe detalii intraţi pe http://www.salondepiane.ro/

În ultima zi din weekend, cumpărând un bilet cu 15 lei, puteţi merge la concertul Adrian Ivanitchi, ce va avea loc în The stage.

Pentru a afla mai multe evenimente ce vor avea loc în Bacău, vă recomandăm să intraţi pe: http://bacaulive.roUnde mergem duminică-20 ianuarie?

20.01.2013

Aproape că s-a terminat weekend-ul. Asta nu înseamnă însă că s-a terminat cu distracţia şi relaxarea! Nu trebuie să luaţi perna în braţe şi să tot mai leneviţi, până mâine dimineaţă, când toate ceasurile deşteptătoare din casă îşi vor face de cap. Haideţi să ne facem şi noi de cap în seara asta!


Dacă vă place teatrul şi nu aţi văzut încă piesa "Procesul", la Teatrul Bacovia, începând cu orele 18:00, o puteţi viziona! Pentru rezervarea biletelor cât şi pentru mai multe detalii accesaţi link-ul: http://www.teatrulbacovia.ro

Dacă nu vreţi să mergeţi la teatru, puteţi alege să vă achizionaţi bilete (25 de lei unul) pentru a merge la concertul cu Ioan Gyuri Pascu şi The Blue Workers, la Pub Subway, începând cu orele 20:00.

Sau puteţi alege să mergeţi la film! Cinema City Bacău vă stă la bună-dispoziţia dumneavoastră!Târg de produse tradiţionale şi îmbrăcăminte pentru băcăuani

18.01.2013

În perioada 23-27 ianuarie, la Central Plaza, băcăuanii pot vizita Târgul de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte Târgul de   produse alimentare, organizate de către Camera de Comerţ şi Industrie. 


Fie că sunteţi un amator de produse tradiţionale sau pasionat de shopping, puteţi să faceţi o vizită zilnic, între orele 10:00-19:30, pentru a vă delecta cu gamă largă de produse de calitate. 

Mai multe detalii găsiţi pe: http://www.ziaruldebacau.roNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.