sâmbătă, 31 iulie 2010

Bacăul înecat în suferinţă şi necaz

   După aproape o lună de zile în care voluntarii Crucii Roşii Bacău au intervenit pentru a asista victimele inundaţiilor din judeţul Bacău şi nu numai, se pare că natura s-a dezlănţuit din nou. Luni noaptea, 26.07.10, în urma ploilor abundente şi a ruperii de nori au fost afectate aproximativ 200 de gospodării din municipiul Bacău cât şi din împrejurimi.

   Chiar dacă a fost o săptămână încărcată de efortul şi munca pe care cei de la Crucea Roşie Bacău au depus-o în vederea mutării sediului, voluntarii s-au mobilizat pentru a îndeplini misiunea organizaţiei umanitare.
Având în vedere nevoile urgente ale sinistraţilor Crucea Roşie Bacău s-a deplasat în data de 29.07.10 şi  30.07.10 la Mărgineni pentru a distribui apă, alimente şi produse de igienă.

   În continuare postăm câteva imagini pentru a vă lăsa pe dumneavoastră, stimaţi băcăuani, să vedeţi realitatea de la faţa locului.










   Puteţi sprijini în continuare campania APEL PENTRU VICTIMELE INUNDAŢIILOR.

Cum?

   Prin donaţii online pe site-ul oficial al Crucii Roşii Bacău www.crucea-rosie.ro sau puteţi face donaţii în contul special deschis de Crucea Roşie Bacău: Cont în lei: RO20RNCB0026030909190001 la BCR Bacău.
 
   Se pot face şi donaţii de alimente greu perisabile în coşurile special amenajate din incinta magazinelor: Carrefour, Real şi Metro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.