joi, 15 iulie 2010

Comunicat de presă


CRUCEA ROŞIE BACĂU CONTINUĂ SĂ SPRIJINE VICTIMELE
 INUNDAŢIILOR DIN BACĂU

Bacău, 15 iulie: Voluntarii Crucii Rosii Rosii Bacau de doua saptamani sprijina  persoanele afectate de inundatii din Judetul Bacau  cu materiale de prima necesitate constand in  alimente, ceai,  articole de igiena personala. Te rugam sa donezi astazi pentru a ajuta cele 550 de familii afectate  care au nevoie in continuare de ajutor. 
   Începând din 28 iunie a.c., când s-au înregistrat primele inundaţii, românii de pretutindeni au dat dovadă de umanitate şi solidaritate, donând ajutoare pentru cei afectaţi de inundaţii, din judeţul Bacău. Până în prezent, Crucea Roşie a intervenit cu ajutoare de primă necesitate în Bacău, venind în sprijinul a peste 700 de familii sinistrate distribuind 45 tone de ajutoare constand in alimente, ceai imbuteliat, paturi, imbracaminte si produse de igiena .
Campaniei noastre „Apel pentru victimele inundatiilor”  s-a alaturat pana in prezent urmatoarele persoane juridice: SC INTERBRANDS M&D SA (40 t de ceai îmbuteliat), HYPERMARKET REAL ( 2 t de produse alimentare, produse de igiena si paturi in valoare de 1500 E), FOX COM SERV SRL (1 tona mezeluri si preparate din carne), SC QUADRANT AMROQ BEVERAGES SRL ( 4 t apa), DEICHMANN (încălţăminte), CRUCEA ROSIE DAMBOVITA ( imbracaminte), UNILEVER ROMANIA ( 9 t supe, detergenti, produse de igiena corporala), HENKEL ROMANIA ( 2 t produse de igiena), SC Carpatair (imbracaminte- 1 t si 5000 RON).

De asemenea ne-a susţinut în această campanie şi cei care ne-au oferit spaţii de depozitare pentru aceste donaţii sau mijloace de transport necesare transportului bunurilor in teritoriu: AGRICOLA INTERNATIONAL SA, MARIOCOM SRL, SSAB Bacau .

Printre cei care s-au oferit să ajute se numără şi un grup de 23 de voluntari, coordonaţi de primarul din localitatea Leleşti, judeţul Gorj, care a venit pentru 3 zile  în Bacău sa ajute  la construirea digului.
Campania de colecta populatia prezinta umatoarele rezultate: 200 kg haine si 3 saltele,  250 kg alimente neperisabile- colecta in Hypermarketul Real Bacau si sediu Filiala  (angajatii Pambac, fam. Capitanu, dl. Chiriac Spiridon, fam. Mihaila, fam. Mocanu Dorina, fam. Preda Radu,  precum si multe alte persoane care si-au pastrat anonimatul), 2200 lei ( Bodea Maria, Voiculet Gheorghe, Antal Ofelia, Cartel Alfa Teleorman-dl. Ion Ilie, Postolea Iulia Daniela, Lepadatu Vasile, Mocanu Dorina). 
 Campania Crucii Roşii Bacău continuă, iar cei care doresc să ajute în continuare pentru a asigura nevoile pe termen mediu ale familiilor afectate de inundaţii pot contribui cu:
-    alimente neperisabile, lenjerie, pături, îmbrăcăminte noua, încălţăminte, produse de igienă.
-     bani prin donaţii online pe site-ul oficial al Crucii Roşii Bacău www.crucea- rosie.ro, la sediul filialei din strada Oituz, nr.61, Bacau, tel: 0234523733, sau pot face donaţii în contul special deschis de Crucea Roşie Bacău: Cont în lei:RO20RNCB0026030909190001 la BCR Bacău.

Donaţii de alimente greu perisabile se pot face şi prin intermediul Băncii de Alimente a Crucii Roşii în toate magazinelor din reţelele: Carrefour, Real şi Metro dar şi la sediul filialei. Alimentele de bază sunt: mălai, făină, zahăr, orez, paste făinoase, conserve de carne, conserve de peşte, apă. Acestea vor fi distribuite de voluntarii Crucii Roşii Bacău în toate zonele afectate de inundaţii din Judeţ.

Sumele colectate în cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achiziţionarea de alimente, apă, pături, produse de igienă necesare persoanelor afectate de inundaţii şi asistarea acestora pe termen mediu.

VĂ MULŢUMIM PENTRU CĂ  SUNTETI ALATURI DE NOI!

 
Director Filiala Bacău a SNCRR
Dan Marcel Babliuc


Distribuţie carne -  FOX COM SERV SRL
Distribuţie îmbrăcăminte - CARPATAIR
Distribuţie produse alimentare, igiena si paturi 
HYPERMARKET REAL
Distribuţie produse de igienă - HENKEL ROMANIA 
Descărcare produse Unilever
Distribuţie produse igienico-sanitare - Unilever

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.