sâmbătă, 28 februarie 2009

Gala Premiilor Comunitatii Bacauane 2009 si-a desemnat cistigatorii

Bacauanilor si societatilor care au participat activ si eficient, in 2008, la rezolvarea problemelor sociale ale comunitatii li s-a recunoscut meritul, in cadrul Galei Premiilor Comunitatii Bacauane, joi, 26 februarie, la restaurantul Arkadia din incinta Arena Mall. Firma Dedeman si-a reconfirmat pozitia de lider, printre societatile din judet, in implicarea pentru solutionarea problemelor sociale. Dedeman a primit, la editia a VIII-a a Galei, Premiul Comunitatii Bacauane pentru o societate comerciala.
Crucea Rosie a primit, pentru campaniile de ajutorare voluntara a sinistratilor, “Premiul Comunitatii Bacauane pentru o institutie sau o organizatie non-profit”. Pentru atentia si grija acordata copiilor cu deficiente de auz si a celor orbi, Adriana Rosu, presedinta Asociatiei de Sprijin pentru Parinti, a primit Premiul Comunitatii Bacauane pentru o persoana fizica.
Premiul special, din partea juriului, i-a fost acordat Dianei Albu, invatatoare la Scoala “Valea Sosii”, comuna Poduri, pentru implicarea in problemele romilor din localitate. Pentru a-i determina pe copii sa vina la scoala, Diana Albu le ofera, din banii sai, cite o masa calda si dulciuri si a reusit sa stringa si imbracaminte, incaltaminte si rechizite scolare pentru acestia.
Pentru toate acestea, dar si pentru meditarea voluntara a copiilor cu deficiente mentale si de vorbire si pentru demersurile facute ca romii din Valea Sosii sa detina acte de identitate, Diana Albu a primit Premiul Special al juriului, alcatuit din sefi de institutii descentralizate, sefi ai serviciilor din cadrul Primariei Bacau, presedinti de ONG-uri si din reprezentanti ai mass media.

Pe timpul desfasurarii galei, o persoana sau o societate comerciala, care a dorit sa ramina anonima, si-a manifestat, prin vocea gazdelor, intentia de a oferi unei familii nevoiase o casa. Evenimentul de joi seara a fost organizat de Fundatia de Sprijin Comunitar Bacau si prezentat de Mona Nicolici.

Sursa: Ziarul de Bacau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.