vineri, 27 februarie 2009

Câstigatorii FSC

Cea de-a VIII-a editie a Galei Premiilor Comunitatii Bacauane si-a desemnat câstigatorii. Acest eveniment are drept scop recunoasterea responsabilitatii sociale a persoanelor, institutiilor si companiilor din judet.
Premiul Comunitatii Bacauane pentru o persoana a fost primit de Adriana Rosu, director C.P.S.P.H.”Condorul” Bacau. Ceilalti doi nominalizati la aceasta categorie au fost: Ioan Apostol (fost primar al comunei Filipesti) si Ilie Bârzu (Consilier Local). Premiul Comunitatii Bacauane pentru o firma a fost primit Dedeman. Nominalizati la aceasta categorie au fost Grafit Invest si Petrom
Premiul Comunitatii Bacauane pentru o institutie sau ONG a fost primit de Crucea Rosie Bacau. Celelalte nominalizari la aceasta categorie au fost: Centrul Regional de Ecologie Bacau si Asociatia Betania. Premiul de excelenta a revenit lui Petru Placinta iar nominalizarile au fost Domnica Hodea si Dan Stoica (Director Spitalul Judetean de Urgenta Bacau). Nu in ultimul rând Premiul special al juriului a revenit Dianei Albu, invatatoare la Scoala din Valea Sosii, comuna Poduri.

Sursa: Informatia Bacaului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.