vineri, 17 aprilie 2009

COMUNICAT DE PRESA

Scrisoare deschisa catre toti bacauanii 

Caravana de Paste a Crucii Rosii Bacau este la final de drum

Maine, 18 aprilie in ajunul Sfintei Sarbatori de Paste, Caravana Iepurasului de la Crucea Rosie Bacau se va incheia. 

Pastele este una din cele mai importante sarbatori crestine si fiecare din noi doreste sa le petreaca in conditii cel putin decente. Din fericire 800 micuti, 300 varstnici si familii cu multi copii cu situatie sociala deosebita ( Colonesti, Oniscani, Filipesti, Secuinei,Moinesti, Comanesti, Bacau) se vor putea bucura de aceste momente.

 In aceasta perioada grea, marcata de criza si cereri cat mai numeroase, bacauanii au inteles mesajul nostru si au demonstrat inca o data solidaritate si umanitate. 

Gestul de umanitate nu poate fi cumparat, nu poate fi produs si nu poate fi obtinut decat prin bunavointa celor de langa noi.

 Un produs sau suma de bani pe care dumneavoastra le-ati donat poate in unul din punctele de colecta, a putut aduce un strop de demnitate si bucurie unui varstnic , unui micut, unei mame sau unui tata disperat ca nu are ce oferi copiilor sai. 

  Acum, in prag de Sarbatoare, va comunicam, noi, mesagerii voluntari si intreaga echipa, stimati bacauani ca ati impartit bucurie multor suflete drept pentru care printre lacrimi si bucurie acestia au avut pentru dumneavoastra decat un singur cuvant : MULTUMIM !!

Am fi dorit ca aceasta Campanie sa nu se mai opreasca si sa ne continuam drumul, convinsi fiind de faptul ca multi inca mai au nevoie de noi, dar.. va lasam pe dumneavoastra stimati cetateni sa fiti mai departe mesagerii nostri, pentru ca sigur in jurul dumneavoastra cunoasteti multe cazuri disperate. Acum este momentul sa fim alaturi de 

Dorim sa multumim celor care au fost alaturi de noi: Magazinele Plus, Billa, Selgros,mass mediei locale, bacauanilor si nu in ultimul rand voluntarilor, pentru sprijinul oferit in aceasta campanie. 

  Va uram sa iubiti, sa iertati asa cum EL ne-a invatat, sa credem si uitam tot ce am indurat. 

  PASTE FERICIT TUTUROR!!

 
Cu deosebita consideratie,

Echipajul Crucii Rosii Bacau.

Un comentariu:

 1. Buna ziua,

  In lipsa unei adrese de e-mail publice am recurs la aceasta medoda de comunicare.

  BlogBacau.ro va invita sa accesati pagina: http://blogbacau.ro/special pentru mai multe detalii.

  Va multumim anticipat.

  Cu stima,
  Echipa Blogbacau.ro

  www.blogbacau.ro
  contact@blogbacau.ro

  RăspundețiȘtergere

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.