marți, 14 aprilie 2009

COMUNICAT DE PRESA





Caravana de Paste a Crucii Rosii Bacau azi a pleacat la drum

Sprijiniti-o sa isi continue drumul

Azi, 14 aprilie, ora 10, Caravana Iepurasului de la Crucea Rosie Bacau a fost asteptata de 80 copii din Oniscani si Filipesti si 30 varstnici din Onesti.Pachetele cu dulciuri si produse alimentare specifice Sarbatorii Pascale au fost impartite de Iepuras.

In zilele care urmeaza trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa pentru a primi lumina sfanta a Invierii in casele si in inimile noastre.

Bacauanii pot sprijini aceasta Campanie cumparand un produs pe care sa il ofere beneficiarilor nostri intr-un cos aflat la iesirea din incinta magazinelor.

Scopul acestei activitati este creşterea calităţii vieţii, prin organizarea unei Caravane pentru acestia cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, în vederea soluţionării problemelor sociale ale vârstnicilor si copiilor expuşi riscului de a fi marginalizaţi.

Editia de Paste a proiectului are ca beneficiari : 1500 micuti expusi riscului de a fi marginalizati si abandona scoala si 500 persoane defavorizate (varstnici ingrijiti la domiciliu, familii cu multi copii).

Orice persoana care doreste sa doneze ne poate gasi in cele 6 puncte de colecta : Billa,Selgros si Plus sau la sediul filialei din strada Oituz, nr.61,zilnic intre orele :8.30-21,tel: 0234523733.

Campania se va incheia sambata, 18 aprilie cand speram sa va dam vesti bune.

Pe aceasta cale dorim sa multumim celor care sunt alaturi de noi ( Magazinele Plus, Billa, Selgros, mass mediei locale) cat si populatiei bacauane pentru sprijinul oferit in aceste 3 zile de campanie. Dorim sa-i asiguram ca produsele donate vor ajunge la destinatie.

Cu deosebita consideratie,

Director,

Crucea Rosie Bacau

Lt.col. ( r) Dan Marcel Babliuc

(VA URMA)







v

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.