vineri, 13 septembrie 2013

Voluntari ai Crucii Rosii, filiala Bacau, au facut parte din juriu la concursul de protectie civila „Cu viata mea apar viata”



Timp de patru zile, in municipiul Bacau se desfasoara faza nationala a Concursului de protectie civila „Cu viata mea apar viata”. La competitie participa 30 de echipaje formate din elevi de gimnaziu si de liceu din 26 de judete ale tarii. Judetul Bacau este reprezentat de doua echipaje de la Liceul Teoretic „Spiru Haret” Moinesti, câstigatoarele fazei regionale a competitiei.
Voluntari ai Crucii Rosii, filiala Bacau, au facut parte din juriu, alaturi de reprezentanti ai Ministerului Educatiei Nationale, ai Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si ai Inspectoratul Scolar al judetului Bacau.
Astfel, avand in vedere experienta acumulata in acordarea primului-ajutor de baza si in interventiile in caz de dezastre, voluntarii nostri au apreciat prestatiile concurentilor, atat in cadrul probelor teoretice, cat si in probele practice – „Transportul asistat al unui accidentat asezat pe targa pe distanta de 50 m” si „Deplasarea cu masca pe figura intr-un raion cu obstacole, contaminat”.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.