miercuri, 3 martie 2010


Stimati prieteni ai Crucii Rosii Bacau,


Cu 1 sau 5 lei / luna nu puteti sa faceti mai nimic….

Dar puteti contribui la masa calda a unui copil dintr-o familie fara posibilitati materiale sau a unui varstnic.

Cu 30 lei puteti cumpara 1 bilet si popcorn la cinema ...

Sau puteti acoperi costul unui set de rechizite pentru un copil.

Orientand, atat dumneavoastra cat si prietenii, rudele, colegii si angajatii,cota de 2% din impozitul pe venit nu va costa nimic insa…

Puteti contribui la :

- asigurarea unui transport/consult la medic cu ambulanta Crucii Rosii pentru orice persoana aflata in situatie de urgenta;

- puteti asigura o jumatate de luna de viata decenta pentru o mama si copilul ei fara posibiltati materiale;

- asigurarea conditiilor minime de viata pentru o victima asistata in urma unui dezastru natural ;

- asigurarea accesului la educatie, socializare si pregatire profesionala a unui tanar fara posibilitati;

- acoperirea costului unei luni de ingrijiri la domiciliu pentru un varstnic.

Acestea sunt doar cateva exemple in care va puteti implica urmand urmatorii pasi….

Daca anul trecut ati avut venituri DOAR DIN SALARIU

Completati Cererea 230, "Cerere privind destinatia sumei reprezentand pina la 2% din impozitul anual" pe care o descarci de pe site-ul : www.crucea-rosie.ro - la mentiunea "Suma" nu este necesara completarea, organul fiscal va calcula si vira suma admisa, conform legii.

Formularul se depune direct la registratura organului fiscal de care apartineti sau se trimite prin posta la adresa: Strada Oituz, nr.61, Bacau- CRUCEA ROSIE .

Data limita a depunerii/ trimiterii este 15 mai 2010 (data depunerii sau a postei).

Daca anul trecut ati avut venituri din alte surse sau numai venituri din alte surse (activitati independente, cedarea folosintei bunurilor, etc).

Completati Declaratia 200, "Declaratie speciala privind veniturile realizate" (ar trebui sa primiti acasa). La mentiunea "Suma" nu este necesara completarea, organul fiscal va calcula si vira suma admisa, conform legii.

Asta-i tot! Acum cu 2% din impozitul retinut puteti avea multumirea ca macar o mica parte din bugetul statului va ajunge acolo unde doriti dumneavoastra.

Va rugam sa sprijiniti actiunea initiata de Crucea Rosie Bacau, de a colecta cat mai multe fise 2%, pana pe data de 15 mai 2010.

Este o actiune deschisa tuturor: persoane care cred ca printr-un simplu gest pot schimba comunitatea in mai bine, organizatii, institutii, companii, sindicate si patronate, grupuri de initiativa, care doresc sa participe la aceasta initiative a Crucii Rosii Bacau.

Invitam bacauanii sa se angajeze în actiuni umanitare, pentru ca în intreaga lume, sprijinul reciproc a devenit o necesitate iar problemele umanitare se refera la toata lumea. Acesta este mesajul nostru sub sloganul: CRUCEA ROSIE SUNTEM NOI TOTI.

A CREDE IN SCHIMBARE ESTE PRIMUL PAS.

IMPLICA-TE MAI DEPARTE SI ACTIONEAZA!


Descarca Fisa 2%

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.