luni, 22 martie 2010

Primul ajutor salveaza vieti

Cu toţii suntem mai mult sau mai puţin vulnerabili, însă toţii avem capacitatea de a învăţa şi acorda primul ajutor pentru a salva o viaţă.

Politica Petrom HSE prevede că „Oricine lucrează pentru Petrom, angajat sau contractor, trebuie să ajungă în fiecare zi acasă, sănătos fizic şi mintal”.
Cu toate acestea, în ultima vreme a survenit un număr considerabil de accidente rutiere cu victime și fatalități.

O parte din eforturile companiei de a reduce aceste accidente se îndreaptă spre sănătatea conducătorilor auto, pentru a se asigura că abilitățile acestora nu sunt afectate de nicio problemă de sănătate si ca au capacitatea de a acorda primul ajutor.

Plecand de la aceste deziderate Crucea Rosie Bacau in luna martie, a sustinut cursuri de prim ajutor pentru 236 angajati ( preponderent soferi auto si personal care lucreaza cu utilaje cu grad crescut de risc).

Crucea Rosie Bacau este decisă să ridice nivelul programelor sale pe prim ajutor şi să continue îmbunătăţirea calităţii acestora. Cât mai multe persoane şi voluntari ar trebui să aibă capacitatea de a furniza comunităţii serviciile de bază ale primului ajutor.
Crucea Rosie Bacau face apel catre scolile de soferi din judet, societatile comerciale de a da importanta cuvenita acestor cursuri de prim ajutor.

Primul ajutor este un act umanitar ce denotă voinţa de a salva vieţi, cu respect profund faţă de diversitate şi fără discriminare.

Sursa: Crucea Rosie Bacau


Mai jos va oferim cateva fotografii facute la fata locului.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.