sâmbătă, 13 martie 2010

Crucea Rosie Romana nominalizata la Gala Oameni pentru Oameni

Stimati prieteni ai Crucii Rosii,

Crucea Rosie Romana a fost nominalizata cu proiectul Banca de Alimente la Gala Oameni pentru Oameni si a castigat premiul pentru „Cea mai buna campanie de voluntariat public”.
Pentru ca acest proiect nu ar fi posibil fara implicare si daruirea dvs si a voluntarilor nostri, va rugam sa primiti atasat diploma .
Va multumim pentru sprijinul pe care l-ati depus in implementarea acestui proiect la nivelul Judetului Bacau.
Va rugam, de asemenea, sa primiti multumirile noastre si recunostinta pentru munca nobila pe care o faceti in spirit umanitar.

Bucuresti, 12 martie 2010

Proiectul Banca de Alimente,

premiat in cadrul Galei Oameni pentru Oameni

* Campania initiata de Crucea Rosie Romana a fost distinsa cu premiul „Cea mai buna campanie de voluntariat public” in cadrul Galei Oameni pentru Oameni
* Demarat la sfarsitul anului trecut, proiectul Banca de Alimente a reusit sa vina in ajutorul a 7 000 de familii

Aflata la cea de-a saptea editie, Gala Oameni pentru Oamenieste o initiativaa Asociatiei pentru Relatii Comunitare si Camerei Americane de Comert in Romania si recompenseaza implicarea sociala a companiilor, cetatenilor si organziatiilor neguvernamentale.

Anul acesta, in cadrul galei au fost nominalizate 145 de campanii iar Crucea Rosie Romana a fost distinsa cu premiul „Cea mai buna campanie de voluntariat public”.

Proiectul Banca de Alimente a fost initiat ca o solutie imediata de ajutorare a persoanelor fara venituri sau cu venituri foarte mici in contextul crizei economice mondiale si al cresterii preturilor la produsele alimentare.

La cinci luni de la lansare, Banca de Alimente a reusit sa colecteze 109.105 kg de alimente, care au fost distribuite la 7 000 de familii. Principalii beneficiari ai acestui proiect sunt batranii, familiile cu multi copii si situatie materiala precara, familiile monoparentale, copiii cu dizabilitati proveniti din familii sarace.
La nivelul Judetului Bacau, Banca de Alimente a reusit sa colecteze in cele doua locatii ( Carrefour si Real) 2022.5 kg alimente, avand peste 120 familii beneficiari.

Rolul cheie in realizarea proiectul Banca de Alimente sunt cei 4.500 de voluntari implicati care au cumulat pana in prezent peste 45.799 ore de voluntariat.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.