sâmbătă, 2 februarie 2013

SUFLETE DE BUNI CETĂŢENI EUROPENI














Anul acesta, demonstrează că eşti un bun cetăţean european! Ia parte la acţiune!

Putem începe cu un prim pas de educaţie… Să învăţăm să şi dăruim, nu numai să aşteptăm să ni se ofere!

Să ne informăm că avem atât obligaţii cât şi drepturi. De astfel, putem să ne bucurăm de drepturile noastre!

Anul acesta, cu sprijinul dumneavoastră, putem implementa şi desfăşura activităţi şi proiecte educative pentru cetăţeni. În acest sens, vom putea progresa ca şi societate! Pentru a ne dezvolta pe plan naţional, în conformitate cu standardele  europene, trebuie să acţionăm mai întâi local. Nu trebuie să uitaţi că a fi cetăţean nu înseamnă să te implicit numai în viaţa politică, economică, ci şi în cea socială! Pentru a face o schimbare pozitivă, este nevoie să ne unim forţele şi să devenim o comunitate mai bună!

Prin gestul fiecăruia dintre noi, aducem cu fiecare secundă care trece, o contribuţie. Alegeţi, să nu fiţi indiferenţi sau delăsători! Fiecare dintre noi, reprezintă o piesă semnificativă în ansamblarea întregii societăţi!



























Contribuie 2% pentru 100% fericire! Nu lăsa pe mâine ce poţi face azi!

Fii Crucea Roşie! Fii un bun Cetăţean European care protejează viaţa şi respectul faţă de demnitatea umană, indifferent de rasă, naţionalitate, religie, sex, apartenenţă socială sau politică.

În caz de catastrofe ale naturii, NOI suntem pregătiţi conform standardelor europene! TU eşti pregatit să dai o mână de ajutor?

Contribuie 2% pentru 100% fericire în caz de catastrofe naturale provocate de ninsori abundente, inundaţii sau în caz de alte situaţii de urgenţă.






























Pentru dumneavoastră sunt doar 2%. Pentru ei  poate însemna supravieţuirea!
Împreună, le putem acorda dreptul la o viaţă decentă
Pentru a redirecţiona cei 2% din impozitul pe venit către Crucea Roşie Bacău, descărcaţi unul din cele două formulare: 230 (pentru angajaţi cu venituri din salarii) sau 200 (pentru cei care au venituri din alte surse). După ce l-aţi completat, trimiteţi-l prin e-mail (crucearosie.bacau@gmail.com), prin poştă (str. Oituz nr. 61, cod poştal 600251, Bacău) sau prin fax (0334401594). Vă mulţumim dragi cetăţeni europeni! 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.