miercuri, 27 februarie 2013

Evenimente desfășurate în siguranță cu Crucea Roșie Bacău


Echipa Crucii Roșii Bacău a devenit expertă în ceea ce privește diversitatea evenimentelor în cadrul cărora se asigură servicii de prim ajutor. Medici, asistenți medicali și voluntari, oferă ajutorul necesar  în condiții de siguranță, la tot felul de evenimente precum concerte, concursuri sau alte adunări publice.

Fiind la dispoziția publicului, Serviciul de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău, răspunde eficient tendințelor medicale ale evenimentelor. În acest sens, echipajul medical are o abordare atentă și profesională, fiind prezent și la meciuri de fotbal, handbal, competiții sportive de judo, ciclism etc.

Salvatori pentru competitori


În luna februarie, Serviciul de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău a asigurat asistență medicală în cadrul mai multor competiții  de handbal: Știința Municipal Dedeman Bacău-Potaisa Turda (02.02.13), Știința Municipal Dedeman Bacău-HBC Nantes (10.02.13), Știința Municipal Dedeman Bacău-CSM Ploiești (13.02.13), Știința Municipal Dedeman Bacău-Beșiktaș JK (24.02.13).


Venind în sprijinul organizatorilor, un echipaj medical, respectiv o ambulanță, vor exista și la competiția Știința Municipal Dedeman Bacău-U Poli Timișoara, din cadrul Ligii Naționale de Handbal, din data de 6 martie 2013, începând cu orele 19:00. 

În calitate de supraveghetori la luptele dintre gazde și adversari, cadrele medicale ale Crucii Roșii Bacău au luat parte la emoțiile și trăirile competitorilor. Întrucât la una dintre competiții, victoria a fost mult prea râvnită, spiritele încingându-se la maxim, în urma energiei și forței debordante a handbaliștilor, s-a produs accidentarea a doi dintre ei. Amândoi au avut leziuni la nivelul capului, fiind necesar transportul acestora de urgență, cu ambulanța Crucii Roșii la spital. Cel mai grav rănit a beneficiat și de primele îngrijiri medicale, în vederea opririi hemoragiei locale. 


 Astfel, prin disponibilitatea și experiența echipajelor medicale profesioniste din cadrul Servicului de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău, se urmărește valorificarea desfășurării în siguranță a evenimentelor și sprijinirea organizatorilor acestora.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.