vineri, 1 februarie 2013

Anul European al Cetăţeanului promite activităţi şi proiecte semnificative pentru comunitate


Joi, 31 ianuarie 2013, la Prefectura Bacău a avut loc conferința de lansare a proiectelor ce se vor derula anul acesta sub egida Anul European al Cetățenilor. Evenimentul a fost organizat de către Instituţia Prefectului având ca scop demararea de noi proiecte în parteneriat cu autorități publice locale, instituții publice, organizații nonguvernamentale, agenți economici și unități de învățământ. 
Fiind consacrat drepturilor care decurg din statutul de cetățean al Uniunii Europene, Anul european al cetățenilor 2013, presupune o serie de dezbateri şi acţiuni despre drepturile cetăţenilor europeni. Pe lângă prezenţa personalităţilor politice precum subprefectul Dorian Pocovnicu, vicepreședintele Consiliului Județean Dumitru Brăneanu, șeful Serviciului Teritorial pentru Străini din cadrul Oficiului Român pentru Imigrări, Dumitru Țambriș. Ramona Necula, consilier pe relații europene în Prefectură, au fost evidenţiaţi şi invitaţi care au lansat propuneri de proiecte educative, ce vor implica întreaga comunitate băcăuană. 
În continuare, puteţi afla mai multe despre proiectele propuse în cadrul acestei conferinţe, de la Inima Bacaului, Ziarul de Bacau şi Bacau.Net.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.