vineri, 11 ianuarie 2013

Un om de valoare pentru Constanța



 Este momentul să îţi dovedeşti principiile, trăirile, convingerile. În perioada 6 ianuarie – 28 februarie 2013 votează eroii din orașul Constanța şi promovează excelenţa. În martie 2013 ei vor fi premiaţi la Gala “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa”. Spune-ţi cuvântul şi promovează valorile.


Centrul medical ISIS din Constanța de 2 ani promovează excelența în orașul Constanța prin alegerea a 10 oameni de valoare, câte 1 pentru o secțiune. Doamna director de la Crucea Roșie Constanța a  fost propusă pentru secțiunea dezvoltarea societății. Începând cu 6 ianuarie până în data de 28 februarie se votează on-line pe adresa www.oamenidevaloare.ro.

"Orice vot mă poate ajuta. Prin acest lucru  pot mulțumi tuturor voluntarilor pe care îi reprezint și se pot arăta  realizările Crucii Roșii", ne-a declarat dna. Carmen Lungu, director Crucea Roșie Constanța.

Întrucât, Crucea Roșie există pretutindeni, misiunea acesteia fiind alinarea suferinței umane și contribuind la dezvoltarea comunității locale, naționale și, implicit globale, putem arăta în continuare că spiritul de Cruce Roșie este în fiecare dintre noi!

Facem astfel apel voluntarilor de Cruce Roșie din România și tuturor cetățenilor care au fost ajutați de această organizație sau sprijină programele organizației, să fie solidari și să aprecieze munca Crucii Roșii desfășurată în comunitatea constănțeană. De la o comunitate la alta, poate că activitățile Crucii Roșii diferă una de alta, însă scopul nostru este același: să venim în sprijinul persoanelor vulnerabile.

Noi ne-am arătat deja recunoștința pentru activitățile desfășurate de către Crucea Roșie Constanța, în folosul comunității, și am votat-o pe doamna director Carmen Lungu!

Și dumneavoastră o puteți vota pe doamna Carmen Lungu,  un om de valoare din Crucea Roșie Română! Intră pe site-ul http://www.oamenidevaloare.ro și votează un om nobil, cu calități profesionale deosebite, puse în slujba societății.

Împreună pentru dezvoltarea societății românești! Împreună pentru umanitate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.