joi, 13 decembrie 2012

Primele cadouri în sacul Moșului de la Crucea Roșie Bacău au fost dăruite de elevii din Școala „Alexandru Ioan Cuza”






În fiecare zi din această săptămână, elevii din Școala "Alexandru Ioan Cuza", au pregătit cu multă grijă și bucurie  tot felul de cadouri, pentru  răspândi și altor copii mai nevoiași, sentimente magice, în perioada sărbătorilor de iarnă.  Au adunat alimente greu perisabile, dulciuri, hăinuțe și jucării, pentru ca acestea să fie împărțite de către Moșul de la Crucea Roșie Bacău, acolo unde el nu a mai ajuns până acum.




În cursul acestei dimineți, copiii darnici au devenit mici voluntari ai Crucii Roșii, participând la o sesiune informativă despre voluntariat, plină de jocuri interactive, clipuri video și mici surprize. 




Una din surprize a fost vizita a trei dintre ajutoarele lui Moș Crăciun de la Crucea Roșie Bacău: Ghidușilă, Bombonica și Zapacita. Împreună cu aceștia, atât cei mici cât și cei mai mari au strâns toate cadourile adunate de până acum și le-au dus nu la trăsura cu reni, ci la mașina Crucii Roșii Bacău, pentru ca acestea să ajungă în sacul Moșului.


Cu multă veselie și energie, spiridușii le-au mulțumit copiilor pentru ajutor, apoi s-au jucat cu ei și le-au promis că Moșul a consemnat în cartea sa gestul fiecăruia dintre ei, urmând ca acestora, la rândul lor să li se îndeplinească dorințele.  







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.