miercuri, 19 decembrie 2012

Caravana „Moș Crăciun” a Crucii Roșii Bacău împarte bucurie și speranță


Aproximativ 220 de persoane vârstnice și familii nevoiașe care nu așteptau mare lucru de la sărbătorile de iarnă au rămas profund impresionați zilele acestea, când Caravana "Moș Crăciun" a Crucii Roșii Bacău, a poposit și pe la ei. Încă din prima zi de caravană, voluntarii Crucii Roșii Bacău au fost în formă maximă, înarmați cu multă energie și voie bună!

În cursul zilei de astăzi, voluntarii, crăciunițele și Moș Crăciun de la Crucea Roșie Bacău au împărțit cadouri pentru 250 de copii din localitatea Colonești. Aaceștia au primit dulciuri, jucării și articole de îmbrăcăminte, produse colectate și distribuite cu sprijinul partenerilor noștri. Astfel, instituțiile de învățământ din județul Bacău (Școala "Alexandru Ioan Cuza", Școala "Mihail Sadoveanu", Liceul Catolic "Sf. Iosif", Colegiul Național de Arte "George Apostu", Colegiul "Mihai Eminescu", Colegiul Economic "Ion Ghica", Școala "Ion Creangă"), au contribuit în mod considerabil la efectuarea cadourilor prin colectarea de jucării, dulciuri, articole de vestimentație și alimente greu perisabile. Asociația Betania, de asemenea a donat către Crucea Roșie Bacău, produse alimentare și produse de igienă din care au fost efectuate și distribuite 200 de pachete.  

Caravana "Moș Crăciun" a Crucii Roșii Bacău, va ajunge mâine la încă 25 de familii nevoiașe cu mulți copii, din localitățile Izvorul Berheciului, Buhuși. În cursul zilei de vineri, caravana va merge în oraș, unde Moșul împreună cu voluntarii își vor încheia activitatea de împărțire a cadourilor.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.