luni, 27 august 2012

Tabăra de la Cheile Grădiștei a luat sfârșit





Astăzi, 26 August, după micul-dejun, la Cheile Grădiștei se aude zgomotul sutelor de bagaje pe rotile și strigătele voluntarilor de la revedere. După ce a avut loc festivitatea de închidere a a Taberei de Pregătire pentru Situații de Urgență și Dezastre, eveniment organizat de Crucea Roșie Română, în perioada 20-26 august a.c., toți participanții s-au bucurat sâmbătă seara de o cină festivă urmată mai apoi de un foc de tabără.
Voluntarii Crucii Roșii Române împreună cu reprezentanți ai Crucii Roșii din Bulgaria, Olanda și Germania au luat parte timp de 5 zile la ateliere de lucru  desfășurate atât în limba română cât și în limba engleză, care au îmbunătățit pregătirea acestora pentru intervenția în caz de dezastre. Pe lângă aceste activități obligatorii, tinerii s-au implicat și în diverse programe distractive și de recreere, plimbări, jocuri, întreceri sportive și cântece.
Ca de fiecare dată această inițiativă lăudabilă a avut succes, Crucea Roșie propunându-și să organizeze și în anii următori această tabără.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.