sâmbătă, 26 martie 2011

Crucea Roşie Bacau este alaturi in continuare de familiile sinistrate din Margineni


Vineri 25.03.2011, voluntarii Crucii Rosii Bacau cu sprijinul Jandarmeriei Bacau au distribuit 25 de frigidere si 25 radiatoare 
Din vara anului trecut si pana in prezent Crucea Rosie Bacau a fost alaturi de familiile sinistrate din Judetul Bacau.Au fost intocmite proiecte de sustinere  pe termen mediu in acest sens familiile in principiu fiind sustinute cu produse de igiena, produse alimentare, kituri de bucatarie (aragaz, butelie si set oale), lenjerie, saltele.
La sfarsitul saptamanii acesteia  proiectul de asistenta a victimelor inundatiilor s-a incheiat. In baza ultimelor anchete sociale a reiesit ca mai multe familii nu aveau surse de incalzire sau frigider.
Asadar din resurse financiare care au provenit de la donatorii apelului facut Crucea Rosie Romana au fost achizitionate  25 frigidere si 25 radiatoare care au fost distribuite in zona Margineni cu sprijinul voluntarilor si Jandarmeriei Bacau.
Totodata cu sprijinul sponsorilor ( Sonoma) si al  donatorilor persoane fizice (Magicianul Augustin care si- a donat onorariul primit in urma prezentarii Revelionului in centrul Bacaului) familiile beneficiare au mai primit: pilote, lenjerie si produse de igiena.

Mai jos atasam cateva fotografii de la actiune.










MULTUMIRI TUTUROR CELOR CARE AU SUSTINUT CAMPANIA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.