vineri, 17 decembrie 2010

Sute de micuţi, familii şi bunici îl aşteaptă pe Moş Crăciun de la Crucea Roşie




Luna decembrie este luna dedicată bucuriei iar voluntarii Crucii Roşii Bacău de la începutul lunii sunt implicaţi în campania de colectă de fonduri pentru sprijinirea beneficiarilor stabiliţi în cadru organizat în preajma Sfintelor Sărbători de Crăciun.


Băcăuanii pot cumpăra şi dona produse pe care să le ofere beneficiarilor Crucii Roşii în coşuri şi urne special amenajate în magazinele: Real Hypermarket, Carrefour şi Metro.

În fiecare zi Caravana Moşului pleacă la drum fiind aşteptată de mulţi copii, bunici şi familii. 

Calendarul Caravanei Moş Crăciun se prezintă astfel:

5 dec - Mărgineni şi Bacău -130 familii şi 60 copii
12 dec –22 dec Bacău-80 varstnici şi 50 familii
15 dec – Răcăciuni, Onişcani- 10 familii şi 200 copii
16 dec- Oneşti, Slănic Moldova,Tg. Ocna,Solonş - 30 familii şi 200 copii
17 dec – Secuieni, Bacău (Şcoala 7), Şcoala nr.5, Centrul Şcolar de Educaţie Inclusivă– 150 copii
20 dec – Coloneşti ( Călini şi Coloneşti) şi Răchitoasa – 500 copii, 60 familii şi vărstnici
21 dec – Comăneşti, Moineşti- 30 familii şi 30 veterani război


Toţi beneficiarii vor primi pachete alimentare de bază/tichete valorice în valoare de 50 lei, dulciuri şi jucării pentru copii iar 116 tineri care frecventează liceul şi care provin din mediul rural vor primi jachete de iarrnă  şi pulovere.


Pachetele cu alimente au fost achiziţionate cu donatţile primite în cadrul campaniei “Dăruiesşe din inimă” desfăşurată de Asociaţia Stop Hunger, Sodexo România şi Crucea Roşie Română şi care a avut drept scop mobilizarea de resurse în sprijinul victimelor inundaţiilor din iulie 2010 din zona Moldova.

Dorim să aducem mulţumiri speciale Danone România pentru produsele lactate donate, Kraft Foods România pentru dulciurile care au adus bucurie copiilor, AXN România care a finanţat 
achiziţia a 116 jachete de iarnă şi pulovere, supermarketurilor care au sprijinit campania, băcăuanilor care donat produse în cadrul Băncii de Alimente, tinerilor liceeni care au donat hăinuşe şi jucării şi mai ales miilor de beneficiari de tichete Sodexo pentru donaţiile realizate în cadrul acestei campanii.


Fiţi spiriduşul lui Moş Crăciun dăruind magia poveştii noastre!!!
























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.