luni, 6 decembrie 2010

Campania “Daruieste din inima” a adus din nou bucurie!



Luna decembrie va fi luna dedicată bucuriei iar voluntarii vor fi implicaţi în campania de colectă de fonduri pentru sprijinirea beneficiarilor stabiliţi în cadru organizat în preajma Sfintelor Sărbători de Crăciun.

Pe data de 5 decembrie, Ziua Internationala a Voluntarului, Caravana Moş Crăciun a poposit din nou la cei care au nevoie de noi – 130 familii afectate de inundatii din Mărgineni şi Bacău si 60 copii.
Acestia au beneficiat pachete cu alimente de stricta necesitate. Pachetele cu alimente au fost achizitionate cu donatiile primite in cadrul campaniei “Daruieste din inima” desfasurata Asociatia Stop Hunger, Sodexo Romania si Crucea Rosie Romana si care a avut drept scop mobilizarea de resurse in sprijinul victimelor inundatiilor din iulie 2010 din zona Moldova.
Dorim sa aducem multumiri speciale Danone Romania pentru produsele lactate donate, Kraft Foods Romania pentru dulciurile care au adus bucurie copiilor si mai ales miilor de beneficiari de tichete Sodexo pentru donatiile realizate in cadrul acestei campanii.
Pentru a mai descreti fruntile acestor familii greu incercate a fost susţinut un spectacol de colinde de către soliştii de la Palatul Copiilor Bacău si voluntarii Crucii Roşii Bacău.


“Sunt familii pentru care mâncarea este de multe ori doar pâine. Grija acestor familii faţă de visul micuţilor lor – de a avea ceva mai bun pe masă de Crăciun şi de a-l primi pe Moşul – este demult abandonată. Credem că prin acest sprijin pe care încercăm să-l oferim familiilor nevoiaşe si copiilor, putem reda un strop de demnitate si bucurie unui vîrstnic , unei mame sau unui tata disperat care nu are ce oferi copiilor săi.
De aceea, multumim tuturor sponsorilor, fimelor si angajatilor care cred in noi si ne sustin, pentru ca doar impreuna putem schimba comunitatea in mai bine”, a declarat Cleanu Marlena, coordonator proiect Crucea Roşie Bacău.
Fiţi spiriduşul lui Moş Craciun dăruind magia poveştii noastre!!!

Va reamintim ca in luna decembrie, puteti dona un produs, dulciuri, jucarii in cosurile special amenajate din Magazinele: Real, Metro, Carrefour si Plus, pentru a face Caravana Crucii Rosii Bacau sa ajunga la cat mai multi beneficiari.

Mai jos puteti viziona cateva fotografii de la eveniment.




















Va

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.