luni, 17 mai 2010

Crucea Rosie Bacau se pregateste de Gala

Primul eveniment al campaniei Lumea este a noastră, Decizia este ta! Împreună pentru Umanitate! este Gala Crucii Roşii Bacău care se va desfasura si in acest an la

Restaurant Arcadia, în incinta Arena Mall, etaj II, orele 18,30.

Gala Crucii Rosii Bacau este un eveniment anual, organizat în Luna Mai-Luna Crucii Roşii, care evidenţiază implicarea socială a companiilor, firmelor, instituţiilor, a cetăţenilor. Sunt premiate donaţiile, sponsorizările, voluntariatul şi activităţile de atragere de fonduri.

În cadrul Galei, umanitatea, buna dispoziţie, competitivitatea se împletesc armonios având la bază un scop comun, acela de a atrage fonduri pentru beneficiarii proiectelor Crucii Roşii Bacău. Chiar dacă în seara evenimentului numai unii vor pleca acasă cu premii, fiecare participant este valoros datorită implicării sale şi dorinţei de a îmbunătăţi ceva în comunitatea noastră.

Categoriile de premii din acest an vor fi:

  • Premiul pentru Instituţia Anului
  • Premiul special pentru servicii pro-bono
  • Premiul pentru Sponsorul Anului,
  • Premiul pentru pentru Cel mai bun Partener Media,
  • Premiul pentru Voluntarul Anului –secţiunea Tineret şi Educaţie
  • Premiul pentru Voluntarul Anului – secţiunea Prim Ajutor şi Situaţii de Urgenţă
  • Premiul pentru Voluntarul Anului – secţiunea Social
  • Premiul pentru Voluntarul Anului

In semn de adanca recunostinta pentru eforturile si sustinerea adusa proiectelor Crucii Rosii Bacau, se vor oferi si premii speciale care pun in evidenta parteneriatul si responsabilitatea sociala.

Datorită efortului şi implicării de anul trecut a celor 34 firme, instituţii partenere şi a peste 1000 de persoane private, Crucea Roşie Bacău a reuşit să îmbunătăţească viaţa a peste 2500 de oameni – copii şi familii în situaţii dificile, persoane cu dizabilităţi, bătrâni care trăiesc la limita sărăciei şi persoane fără adăpost.

Oricine doreste sa sprijine comunitatea prin intermediul programelor Crucii Rosii Bacau, de pe data de 8 mai poate intra pe: www.crucea-rosie.ro, si sustine campania noastra prin simple gesturi: donatii on-line, achizitii obiecte promotionale (brelocuri cu insemnele Crucii Rosii dotate cu masti pentru suport vital, stick-uri USB, bratari), inscriere ca voluntar, inscriere in baza de date a donatorilor de sange, promovare campanie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.