luni, 29 iunie 2009

COMUNICAT DE PRESA

Stimati prieteni si colaboratori ai Crucii Rosii Bacau,

Anul 2009 este un an cu importanţă deosebita pentru întreaga Mişcare Internaţionala de Cruce Roşie şi Semilună Roşie. Implinim 150 de ani la nivel mondial si 133 ani ca organizatie nationala - un numar de aniversari- care marcheaza nu doar importanta istorica in lume dar si viziunea noastra ca organizatie asupra provocarilor umanitare.

Invităm bacauanii să se angajeze în acţiuni umanitare, pentru că în intreaga lume, sprijinul reciproc a devenit o necesitate iar problemele umanitare se referă la toată lumea. Acesta este mesajul nostru sub sloganul: IMPREUNA PENTRU UMANITATE.

De ziua noastra pe 4 iulie sarbatorim incepan cu orele 13, in incinta Arena Mall, alaturi de toti bacauanii - simbolul celor 133 de ani de existenta.

Activitati desfasurate cu ocazia celebrarii zilei Crucii Rosii Romane: expozitie de pictura cu vanzare, vanzare de bratari umanitare, demonstratii prim ajutor, decernarea premiilor echipajelor Sanitarii Priceputi, spectacole pentru copii, face painting, baloane modelate, concursuri de pictura si jocuri pentru copii, expozitie de fotografii ale Crucii Rosii Romane, urmat de concertul aniversar cu Tony Ray, Cristiano si Clasa de Muzica Usoara de la Palatul Copiilor Bacau, coordonata de dl. prof. Claudiu Filip.

Avand in vedere apropierea aniversarii a 133 de ani de activitate a Crucii Rosii Romane, apelam la sprijinul dumneavoastra de a difuza cu titlu gratuit spre informarea populatiei judetului Bacau pana pe data de 4 iulie, afisul Evenimentului. Mai jos puteti descarca afisul nostru.

Ne-am bucura si am fi onorati de interesul dumneavoastra pentru acest proiect al Crucii Rosii.

Sursa: Crucea Rosie Bacau


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.