miercuri, 24 septembrie 2008

Cursuri pentru baby-sitter, ingrijitor la domiciliu si sora de cruce rosie


Crucea Rosie Bacau demareaza o noua serie de cursuri pentru persoanele care vor sa desfasoare activitate de baby-sitting sau de ingrijire la domiciliu a persoanelor bolnave. Inscrierile au loc pina pe 15 octombrie si se organizeaza in Bacau, Moinesti, Onesti si Tirgu Ocna.
“Aceste cursuri, acreditate de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului ofera avantaje numeroase celor care le urmeaza. Astfel, absolventii au ocazia nu doar de a-si gasi un loc de munca in tara, ci si in strainatate, in plus, ele reprezinta un mare avantaj pentru cei care au in ingrijire bolnavi cronici cu handicap sau cu necesitati de ingrijire”, a declarat lt.col.(r) Dan Marcel Babliuc, directorul Crucii Rosii Bacau.
Totodata, filiala organizeaza si cursuri pentru sora de cruce rosie. Inscrierile se fac la sediul Crucii Rosii din Bacau, str. Oituz nr. 61, sau la telefon 0324.362.520, 0745,010,906 pentru Moinesti (persoana de contact asis. Olga Tatru), 0726.380.166 (Maria Urasche), 0723.344.459 (Maria Smerea) pentru Onesti sau la telefon 0788.801.059 (prof. Elena Motei) pentru Tirgu Ocna. 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.