joi, 9 aprilie 2015

Caravana Iepurașului, ediția a IX-a, a ajuns la final

Caravana Iepurașului, ediția a IX-a, organizată de Crucea Roșie Bacău, a ajuns la final. Pe parcursul a două săptămâni, voluntari și angajați au reușit să realizeze un adevărat tur de forță în tot județul, distribuind aproximativ 2000 pachete cu alimente și alte produse de bază, jucării și haine către persoane nevoiașe, singure, vârstnice, familii cu mulți copii. Valoarea ajutoarelor acordate este de 45 000 lei, proveniți din contribuția financiară a Crucii Roșii Bacău de aproximativ 25 000 lei, iar restul din donații ale băcăuanilor prin programul Banca de alimente desfășurat în CORA și CARREFOUR, sponsorizarea CORA în produse, contribuții ale școlilor partenere și alte donații ale diferitelor persoane particulare.
“Putem spune că a fost una dintre cele mai ample Caravane. Echipa noastră a reușit să ajungă în peste 20 de localități, plus municipiul Bacău. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat, pentru efortul depus și pentru că împreună am reușit să aducem un strop de bucurie în inimile celor nevoiași”, a declarat Dan Marcel Babliuc, directorul Crucii Rosii Bacău. 
Zilnic, mașinile Serviciului de Ambulață al Crucii Roșii Bacău au mers la distribuție în municipiul Bacău și în alte localități din județ, dintre care menționăm: Secuieni, Traian, Oituz, Colonesti, Rachitoasa, Corbasca, Rosiori, Izvoru, Saucesti, Nicolae Balcescu, Motoseni, Palanca, Sarata, Buhoci, Blăgesti, dar și orașele Comănești, Moinești,  Onești, Slanic-Moldova.
Suntem datori să mulțumim tuturor celor care ne-au susținut eforturile, în special partenerului tradițional CORA BACĂU, care a donat dulciuri, jucării, produse alimentare de bază (zahăr, ulei, făină, etc), cozonac și pâine, toate acestea îndreptându-se către persoane vulnerabile din județul Bacău.

Adresăm, de asemenea, mulțumiri Carrefour Bacău și instituțiilor de învățământ partenere: Scoala Gimnazială Al. I. Cuza, Școala Gimnazială C-tin Platon, Școala Gimnazială Zemeș,  și altele. 

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.