miercuri, 9 aprilie 2014

A inceput Caravana Iepurasului editia 2014

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România - Filiala Bacău, a dat startul celei de-a VIII-a ediţii a proiectului Caravana Iepurașului, un proiect început încă din anul 2007.
Caravana presupune colectarea de resurse financiare, alimente greu perisabile, dulciuri, îmbăcăminte şi jucării provenite din donaţii/sponsorizări, în recipiente special amenajate în supermarketuri și instituții de învățământ şi distribuirea acestora către persoanele vulnerabile - în special copii și vârstnici din județul Bacău.
Din pacate, in Bacau  exista un numar mare oameni care, din cauza lipsurilor materiale, nu se pot bucura de momentele speciale de Paște. De aceea, Crucea Rosie Bacau face apel la populatia bacauana sa fie alaturi de noi, ca de fiecare data,  in readucerea unei clipe de bucurie in sufletele acestora.
 Marți, 09 aprilie, și miercuri, 10 aprilie, echipe de voluntari au mers la domiciliul persoanelor vârstnice din municipiul Bacău aflate în evidență, pentru a distribui pachete alimentare cu produse de bază. Tot miercuri au plecat angajați și voluntari pe următoarele trasee: Traian – Secuieni (50 de familii și 50 de copii); Slănic Moldova (30 de pachete); Oituz- Onești (50 de pachete).
Caravana de Paște a Crucii Roșii Bacău va continua până la sfârșitul săptămânii viitoare și vom încerca să ajungem în cât mai multe localități din județ. Mulțumim Cora Bacău, Carrefour Bacău, METRO Cash & Carry Bacau, INAN, și instituțiilor de învățământ partenere pentru sprijinul acordat.
            Facem un apel apel către agenții economici și către băcăuani sa  fie  alaturi de noi și să ne sprijine demersul:
Agentii economici care  doresc sa se implice in acesta campanie o pot face astfel :
-                     donatii in bani in contul RO20RNCB0026030909190001 B.C.R. Bacau
-                     donatii in bunuri pe baza de contract de sponsorizare/donatie contactandu-ne la tel/fax : 0234/523733 sau la sediul Crucii Rosii Bacau din strada Oituz, nr.61, Bacau;

Populatia  care doreste sa ne sprijine  in cadrul acestei campanii este asteptata în hypermarket-urile menționate pentru a dona produse sau la sediul Crucii Rosii Bacău, str. Oituz, nr. 61. 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.