miercuri, 27 noiembrie 2013

Doi voluntari ai Crucii Rosii Bacau, printre cei mai buni din tara



Doi voluntari ai filialei Bacău de Cruce Roșie Română fac parte dintre finaliștii Galei Naționale a Voluntarilor, ediția 2013. Este vorba despre Anca Elena Moței, finalistă în cadrul secțiunii Voluntarul junior al anului și Ioana Mădălina Petrea finalistă pentru Voluntarul Anului în Domeniul social.
Gala Națională a Voluntarilor este o competie națională ce aduce voluntariatul în atenția publicului larg și a mass-mediei, premiind  voluntarii, proiectele de voluntariat, coordonatorii de voluntari și centrele de voluntariat din întreaga țară.
Competiția este organizată de federația VOLUM cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Reprezentanței Comisiei Europene la București.
Suntem mândri că doi voluntari din cadrul filialei noastre se regăsesc printre cei mai buni din întreaga țară. Le mulțumim pentru munca depusă în sprijinul persoanelor defavorizate, în cadrul proiectelor pe care Crucea Roșie Bacău le derulează, și le urăm mult succes în faza finală a competiției, ce se va desfășura la București, în data de 12 decembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.