miercuri, 14 decembrie 2011

Fără ninsoare dar cu bucurii de sărbătoare!

 Voluntarii Crucii Roșii Bacău sunt ajutoarele lui Moșu' și se pregătesc să ducă daruri atât copiilor cât și altor familii, persoane nevoiașe.

Atmosferă de sărbătoare alături de bunicuții Crucii Roșii Bacău

În prag de sărbători, Crucea Roșie Bacău se pregătește la foc continuu pentru a face posibilă deplasarea Caravanei Moș Crăciun, așteptată cu nerăbdare de către multe suflete. 



Astăzi, fiind ziua dedicată distribuției de pâine de la SC Inan către vârstnicii asistați, Moșul împreună cu unul dintre spiriduși le-a făcut încă o surpriză acestora așteptându-i la sediu și ajutându-i să-și umple trăistuțele cu pâini. 

 
Totodată, bătrâneii au fost încântați să  ne regăsească într-o atmosferă de sărbătoare, împodobind bradul și pregătindu-ne să plecăm la drum împreună cu Moș Crăciun pentru a duce și mai multă bucurie.


Prima vizită de la Moș Crăciun
 Deși peisajul nu fost unul cu zăpadă, cei nouă copilași ai familiei radiau de fericire atunci când l-au văzut pentru prima oară pe Moșu ' încărcat de cadouri. 

În vizitele anterioare făcute de către voluntarii Crucii Roșii, copiii ne-au povestit cum că l-au văzut pe Moș Crăciun doar în afișe și că și-ar dori foarte mult să primească și ei cadouri de la el și să poată sta în brațele lui pentru a-i spune poezioare. 

În cursul zilei de astăzi, visul acestor suflete inocente s-a împlinit










Mulțumim celor care ne-au sprijinit până acum reușind astfel să răspândim magia sărbătorilor de iarnă!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.