joi, 22 aprilie 2010

COMUNICAT DE PRESĂ

Fii voluntar! Fii Crucea Rosie!

Joi, 22 aprilie, in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului, Crucea Rosie Bacau va realiza Campania de promovare a voluntariatului "Fii voluntar! Fii Crucea Rosie!". In piateta din fata Casei de Cultura, bacauanii vor avea ocazia sa se informeze de activitatile in care voluntarii Crucii Rosii Bacau sunt implicati iar persoanele dispuse sa faca voluntariat, vor vea ocazia sa afle de la voluntarii cu experienta ai Crucii Rosii cum isi pot folosi timpul liber intr-un mod util si placut.

O cruce rosie, simbol al organizatiei noastre va fi postata in fata Casei de Cultura, iar persoanele care isi vor manifesta interesul de a-si oferi timpul liber pentru a fi voluntari, isi vor scrie numele si datele de contact pe un biletel pe care il vor lipi pe cadranul acestei cruci. Si cei care nu dispun de timp necesar pentru a se implica ca voluntari sunt asteptati sa astearna un gand frumos sau un mesaj pentru voluntarii din comunitate.

In cadrul aceluiasi eveniment care se va desfasura incepand cu ora 11.00, cetatenii vor mai putea beneficia si de: materiale informative, manuale de prim ajutor, demonstratii de prim ajutor, bratari cu insemnele Crucii Rosii, teste gratuite pentru determinarea glicemiei si masuratori ale tensiunii arteriale.

Activitatea de voluntariat este o alternativa constructiva de petrecere a timpului liber. Implicandu-te ai i oportunitatea sa faci ceva pentru tine si pentru cei de langa tine!

Suntem convinsi ca tot mai multe persoane vor intelege importanta activitatii de voluntariat si se vor implica activ in comunitatea din care fac parte. Acest lucru a fost demonstrat in aceasta saptamana in cadrul celor doua actiuni a Campaniei “Doneaza viata” organizate la Colonesti si Asau in urma carora 60 de persoane au realizat cel mai frumos gest: acela de a dona viata.

Director,

Crucea Rosie Bacau

Lt.col. ( r) Dan Marcel Babliuc

Relatii la tel: 0234523733.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.