miercuri, 27 ianuarie 2010

Decolare ratata

O aeronavă Tarom a ieşit în decor cu puţin înainte de a intra pe pista de decolare. La bord se aflau 21 de pasageri, care ar fi trebuit să plece spre Bucureşti la primele ore ale dimineţii.
O aeronavă care aparţine companiei Tarom a ratat decolarea, după ce, inexplicabil pentru autorităţi, a ieşit în decor. Dimineaţă, la ora 7 şi 2 minute, piloţii au pornit motoarele.
Cei de 21 de pasageri care se aflau la bord au fost transportaţi cu microbuzul înapoi în Aerogară şi au aşteptat venirea unui alt avion, pentru a-i prelua şi a-i duce la destinaţie. Cei de la Crucea Roşie au fost prezenţi Aeroport cu ceaiuri şi mâncare.
Aeroportul Bacău a pus la dispoziţia călătorilor ceaiuri, pentru a se încălzi. Cei de la Tarom au trimis o altă aeronavă pentru a-i duce pe oameni al destinaţie. După aproape trei ore de aşteptare, călătorii au fost îmbarcaţi. În urma lor era aşteptată o comisie tehinică, care va trebui să stabilească ce anume s-a întâmplat cu avionul, dacă a fost o problemă tehnică la unul dintre motoare sau dacă avionul a derapat din cauza gheţii.
Imediat în zonă apărut o maşină de deszăpezire, însă directorul tehnic al aeroportului spune că destinaţia sa nu era pista.
La scurt timp, în aerogară şi-a făcut prezenţa şi Claudiu Bălan, prefectul de Bacău. El spune că a venit doar pentru a se asigura că pasagerii sunt bine şi că restul activităţilor în aeroport se desfăşoară conform programului.

R: Cristina-Maria CUCU
I : Bogdan CHIRILĂ
Sursa: 1tv bacau


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.