luni, 3 octombrie 2022

Consultații medicale gratuite în comunitățile vulnerabile din Blăgești și Comănești

 

Consultații medicale gratuite derulate în comunitățile vulnerabile din satele Buda și Poiana Negustorului din comuna Blăgești si cartierul Șupan din orașul Comănești – activități lunare în cadrul proiectului “Echitate pentru sănătate, echitate pentru o viață mai bună!”.

Recent, 15 familii din comuna Blăgești au primit vizita echipajului medical al Crucii Roșii Bacău, format din medic, asistent medical și ambulanțier. Aceste consultații se finalizează prin completarea unor fișe de monitorizare medicală, ce vor fi ulterior transmise și către medicii de familie. Servicii medicale oferite: monitorizare parametrii, asistare pentru respectarea prescripțiilor medicale, efectuarea de tratamente prescise, recomandări.

Proiectul “Echitate pentru sănătate, echitate pentru o viață mai bună!” este implementat în perioada 01.02.2022-30.09.2023, în parteneriat cu Primăria Blăgești, Primăria Comănești și Asociația Europeană a Romilor pentru Progres și Promovare Interculturală. Proiectul este finanțat prin Granturile SEE 2014-2021, în cadrul Programului “Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor”, administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială, în calitate de Operator de Program.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.