joi, 8 decembrie 2016

Sprijin de la Consiliul Județean și de la Crucea Roșie pentru bătrânii singuri


Echipa Crucii Rosii Bacau a distribuit  in data de 10 noiembrie pachete alimentare pentru cele 60 de persoane vârstnice din localităţile Onești, Buhuși, Comănești, Slănic Moldova și Târgu Ocna aflate în evidența noastră. Este vorba despre 12 beneficiari în fiecare dintre oraşele menţionate - persoane în vârstă, fără sprijinul familiei şi lipsite de posibilităţi financiare. 
Activitatile au fost desfasurate in cadrul Proiectului “O viață demnă pentru bunicii noștri”, prin care ne-am propus îmbunătățirea calității vieții pentru persoane vârstnice, aflate la limita subzistenței. Proiectul este finanțat de către Consiliul Judeţean Bacău şi de către Crucea Roșie Bacău, iar beneficiarii au fost stabiliţi în colaborare cu autorităţile locale. 
Pe lângă distribuția de pachete alimentare, ce conțin alimente de bază - orez, ulei, mălai, făină, conserve de multe feluri, dulceață, paste, dulciuri, etc, precum şi produse de igienă personală, Crucea Rosie Bacău a distribuit cate 12 kg de mere pentru fiecare beneficiar. Totodata,  echipa noastra s-a deplasat la domiciliul vârstnicilor pentru a ajuta la curățenie, pentru a plăti diferite utilități, pentru a face cumpărăturile sau pentru a petrece timp împreună.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.