luni, 4 aprilie 2016

Zece ani de la prima Caravana a Iepurasului, organizata de Crucea Rosie Bacau

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România - Filiala Bacău, a dat startul celei de-a X-a ediţii a proiectului Caravana Iepurașului. Sunt zece ani de când, în preajma Sărbătorilor Pascale, adunăm alimente greu perisabile, dulciuri, produse de igienă, jucării în recipiente special amenajate în supermarketuri şi le distribuim către persoanele vulnerabile - în special copii și vârstnici din județul Bacău. La aceste eforturi se adaugă contribuția financiară a Crucii Roșii Bacău, pentru a reuși să ajungem la un număr tot mai mare de oameni.
In colaborare cu Direcțiile de Asistență Socială din cadrul primăriilor, precum și prin centralizarea solicitărilor venite direct la sediul nostru, identificăm acele persoane care au cel mai multe nevoie de ajutor: persoane vârstnice și singure, familii cu mulți copii, familii monoparentale, persoane cu diferite afecțiuni.
Crucea Rosie Bacau face apel la populatia băcăuană sa fie alaturi de noi, ca de fiecare data,  in readucerea unei clipe de bucurie in sufletele oamenilor care au nevoie de prijin. Cumpărătorii pot dona in coșurile special amenajate din Cora Bacău, minimarketurile Carrefour Bacău, METRO Cash & Carry Bacau, companii cărora le mulțumim pentru sprijin.
O primă distribuție a avut loc vineri, 01 aprilie, când echipe de voluntari și angajați au mers la domiciliul persoanelor vârstnice din municipiul Bacău aflate în evidență, pentru a distribui pachete alimentare cu produse de bază.
            Facem un apel apel către agenții economici și către băcăuani sa  fie  alaturi de noi și să ne sprijine demersul. Agentii economici care  doresc sa se implice in acesta campanie o pot face astfel :
-                     donatii in bani in contul RO77BTRLRONCRT0263885801 – Banca Transilvania.
-                     donatii in bunuri pe baza de contract de sponsorizare/donatie contactandu-ne la tel/fax : 0234/523733 sau la sediul Crucii Rosii Bacau din strada Oituz, nr.61, Bacau;

Populatia  care doreste sa ne sprijine  in cadrul acestei campanii este asteptata în hypermarket-urile menționate pentru a dona produse sau la sediul Crucii Rosii Bacău, str. Oituz, nr. 61.




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.