vineri, 12 septembrie 2014

300 de copii săraci din județul Bacău au primit ajutor la început de an școlar

300 de copii săraci din județul Bacău au primit ajutor la început de an școlar. Aceștia au primit uniforme școlare, rechizite, ghiozdane, echipamente pentru orele de sport, lenjerie si altele, dar și o bursă școlară în valoare de 100 de lei. Produsele au fost diferențiate în funcție de vârstele copiilor și de necesitățile acestora.
Banii au fost strânși în cadrul proiectului campaniei “Luna Cora – Luna inimilor deschise”, desfășurată sub sloganul “Și tu poți dona din toată inima”, prin care clienții magazinului CORA au fost rugați să doneze în sprijinul beneficiarilor Crucii Roșii Bacău.
Astfel, CORA Bacau si clientii sai au donat 44.350,23 lei Crucii Rosii din Bacau. Clientii au putut dona o parte din restul primit la casa de marcat dupa ce si-au achitat cumparaturile. Astfel, la CORA Bacau s-au strans aproape 31.900 de lei care, impreuna cu donatia din partea magazinului, in valoare de 12.500 de lei, au ajuns la beneficiarii Crucii Rosii Bacau – copii de vârste școlare proveniți din familii lipsite de posibilități financiare din mun. Bacău, orașele Moinești, Comănești, Onești, și comunele Colonești, Traian, Secuieni, Oituz, Motoșeni, Răchitoasa.

Mulțumim partenerului CORA Bacău că a selectat proiectul AJUTĂ-I SĂ MEARGĂ LA ȘCOALĂ, prezentat de Crucea Roșie și mulțumim cumpărătorilor care au fost de acord să doneze. În cadrul proiectului prezentat inițial, ne-am propus să ajutăm 150 de copii. Ne bucurăm că suma strânsă ne-a depășit așteptările, astfel încât am putut să ajutăm la început de an școlar mai mulți copii. 










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.