vineri, 11 mai 2012

Săptămâna Tinerilor Băcăuani

Liga Studenţească a Universităţii "Vasile Alecsandri", a organizat în perioada 07.05.12-11.05.12, proiectul Săptămâna Tinerilor Băcăuani cu scopul de a revitaliza implicarea tinerilor din orașul nostru în activități de voluntariat.

Crucea Roșie Bacău a fost prezentă încă din prima zi de lansare oficială a proiectului respectiv, ce a avut loc luni, 07.05.12, în Aula Universității "Vasile Alecsandri".

 Fiind structurat pe zile, proiectul a avut o tematică specifică după cum urmează: Ziua Sănătății, Ziua locurilor de muncă, Ziua sportului, Ziua culturii, Ziua ecologiei. În fiecare dintre aceste zile, voluntarii au fost prezenți la cortul ce a fost amplasat în curtea din corpul D a Universității Vasile Alecsandri, unde aceștia împreună  cu câțiva studenți au desfășurat acțiuni de măsurare a tensiunii arteriale, tehnici de masaj și au oferit informații în vederea încurajării tinerilor la participarea celorlalte activități planificate în zilele următoare (donarea de sânge, activități cu privire la oferta locurilor de muncă din Bacău, activități sportive, culturale și de ecologie).

 Cu această ocazie dorim să trasnmitem organizatorilor și tuturor celor implicați gânduri bune și mulțumiri pentru invitația de a participa în cadrul acestui proiect reușit.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.