vineri, 11 noiembrie 2011

Servicii de asistență medicală în cadrul evenimentului dedicat integrării sociale prin sport a persoanelor cu dizabilități intelectuale

INVITAȚIE DE PRESĂ BACĂU







Fundația Special Olympics din România, cu sprijinul Fundației Vodafone România are plăcerea să anunțe Jocurile Regionale Special Olympics 2011, dedicate persoanelor cu dizabilități intelectuale, care vor avea loc intre 9 și 11 noiembrie, la Bacău. Jocurile fac parte dintr-o serie de evenimente prin intermediul cărora încercăm să oferim șansa cât mai multor sportivi Special Olympics, cu abilități reduse, de a participa la competiții sportive.
La eveniment și-au anunțat prezența 200 participanți, dintre care 120 sunt sportivi cu dizabilități intelectuale, iar restul antrenori, profesori, voluntari și părinți, din zona de est țării.
Delegațiile vor fi întâmpinate în cursul zilei de miercuri, 9 noiembrie, pentru ca în ziua de 10 noiembrie să înceapă împărtirea pe grupe valorice, iar pe 11 noiembrie să se desfășoare finalele și festivitățile de premiere.
Sursa: http://www.specialolympics.ro





SACRO oferă servicii de asistență medicală


Link
La această competiție, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Bacău și-a făcut simțită prezența, asigurând servicii medicale eventualelor accidentări, incidente neplăcute.

Pe tot parcursul desfășurării competiției, nu au avut loc cazuri grave astfel încât totul a decurs bine și frumos. Dorim să felicităm, pe această cale, atât voluntarii Fundației Special Olympics din România cât și organizatorii acestui eveniment.





Putem spune că și noi, cei de la Crucea Roșie Bacău am trăit odată cu acești copii, numeroase emoții: bucurie, entuziasm, tristețe. Practic, i-am îndrăgit pe toți copiii și i-am încurajat pe fiecare în parte. Trebuie să precizez însă că am reușit acest lucru abia după  ce le-am câștigat încrederea, majotitatea fiind speriați de noi, cei de la "Salvare".

Următoarele fotografii de la fața locului vor certifica faptul că evenimentul a fost unul reușit, foarte bine organizat, și cu rezultate îmbucurătoare pentru toată lumea nu numai pentru  câștigători. 



Pentru cei interesați, să obțină din partea Serviciului de Ambulanță, oferte în vederea asigurării asistenței medicale de urgență la diferite evenimente, concerte, concursuri sportive etc., pot suna la sediul Crucii Roșii la nr. de tel. 0234 423 733 sau pot trimite un e-mail la adresa crucearosie.bacau@gmail.com.


























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.