vineri, 12 august 2011

Scrisoare de multumire


Se intampla in viata, rar ce-i drept, sa cunosti oameni speciali. In aceasta vara am avut norocul sa intalnesc, nu unul, nici doi ci o "gasca" de oameni deosebiti. Sunt VOLUNTARII de la CRUCEA ROSIE BACAU.


Am avut privilegiul in perioada 05.08-13.09.2011 sa cunos si sa colaborez cu doamna Olga Tataru, asistent medical principal cu multa experienta si extrem de multe responsabilitati profesionale la Spitalul de Urgenta Moinesti din judetul Bacau, care si-a facut timp in concediul legal de odihna sa faca munca de voluntariat in folosul copiilor veniti in vacanta la tabara "New Paradise" Eforie Sud. Este o persoana calda, deschisa, prietenoasa, cu o conduita profesionala IREPROSABILA, "Un om cu sufletul pe tava"
D-nul Cristi Tabacaru , viitor asistent medical, voluntar vechi al Crucii Rosii si-a dovedit experienta, profesionalismul si corectitudinea in cadrul muncii depuse in folosul copiilor din tabara. Chiar daca mai are multe de invatat, este deschis sugestiilor, isi asuma criticile iar umorul nu-l paraseste niciodata. Bravo! 
 Cateva randuri le rezerv pentru o domnisoara speciala pe nume Elena Tataru care la numai 8 anisori s-a dovedit un mic voluntar priceput ce a stabilit de la inceput o relatie mai mult decat frumoasa si benefica cu copiii dar si cu profesorii indrumatori ai taberei. Felicitari! O rog sa-si cultive talentul artistic pentru ca promite mult in acest domeniu plastic.

MULTUMESC D-NA OLGA!
 MULTUMESC CRISTI!
MULTUMESC ELENA!


Cu deosebit respect si cred 
de acum prietenie
Dr. Elena Teodora Ionescu;                                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.