marți, 10 mai 2011

Prezenta masiva la marsul anti-etnobotanice

Pe scurt, marsul din centrul Bacaului de astazi, 9 mai 2011, a tintit in principal elevii, a avut ca scop constientizarea efectelor nocive ale etnobotanicelor si incurajarea de activitati conexe pentru tineri si a fost organizat de Agentia Nationala Antidrog – CEPCA Bacau, Consiliul Judetean al Elevilor, Fundatia de Sprijin Comunitar si ISJ Bacau, cu sprijinul Politiei, Jandarmeriei, Prefecturii, Primariei, etc.
Initial ne consideram curajosi cand estimam o cifra de 1500 de participanti la prima activitate din cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului, dar se pare ca ne-a iesit. Ca reprezentant al CJE Bacau ma bucur pentru implicarea elevilor din institutiile de invatamant bacauane si le multumesc pentru solidaritate. O mare de tineri au spus da actiunii si au iesit luni la pranz pe strazile din centrul Bacaului.
Au marsaluit, cot la cot cu elevii bacauni, Narcis Iustin Ianau, consilierul local Ilie Barzu, Inspectorul General Florin Lazar si o gramada de jurnalisti si fotografi care mi-au spus ca de ani de zile nu au mai vazut o asa mobilizare la actiunile de acest gen. Urmeaza o saptamana plina de activitati. 

Sursa: Kristofer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.