vineri, 22 aprilie 2011

Daruri de la Iepurasul Crucii Rosii Bacau


Ca în fiecare an, în preajma Sărbătorilor Pascale, Crucea Roşie Bacău desfăşoară campania Caravana Iepuraşului pentru a aduce bucurii şi surprize plăcute către asistatii sai.

In cadrul Campaniei, anul acesta au fost sustinuti: 75 de familii nevoiaşe, 70 de bunici  şi 92 de copii din Bacău cât şi din  localităţile Oneşti, Coloneşti, Oituz, Comăneşti, Moineşti.

In saptamana mare,  voluntarii l-au ajutat pe Iepuraşul de la Crucea Roşie Bacău să împartă 70 de pachete alimentare  pentru vârstnicii asistaţi din cadrul proiectului "Centrul de ingrijiri la domiciliu", proiect finanţat de CL Bacau.


Astfel, cu sprijinul: donaţiilor salariale ale angajatilor BCR Bacau, sustinerea financiara a BCR Romania, SC INAN (donaţii săptămânale de pâine şi donaţii de cozonac) şi DANONE Romania  (donaţie de produse lactate) dar şi cu sprijinul populaţiei băcăuane care a donat prin intermediul Băncii de Alimente, Crucea Rosie Bacau a reusit sa readuca clipe  de bucurie şi  momente liniştite de sărbători fără grijile de a nu avea ce pune pe masă.

Multumim tuturor celor care au sprijinit campania atat sposnsorilor, voluntarilor  cat si persoanelor fizice care au donat in cosurile special amenajate in Magazinele: Real Hypermarket si Carrefour Bacau.Un comentariu:

 1. Hristos a inviat!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.