sâmbătă, 27 februarie 2010

FARA ACOPERIŞURI ÎN PRAG DE IARNĂ

Din muncă şi sudoare s-a ales doar scrum ... Pentru noi poate părea un coşmar, insă pentru ei este realitatea. Echipa Crucii Roşii a fost alături de familiile rămase fără adăpost pentru a le alina suferinţa cruntă.

Încă o dată focul s-a dovedit a fi atotputernic asupra omenirii. În ultimele 2 luni de la începutul anului, voluntarii Crucii Roşii Bacău au intervenit în 3 cazuri ale unor familii afectate de incendiu.

Poveştile familiilor sunt diferite dar toate au acelaşi final: durere şi suferinţă. Tot ce au clădit a fost mistuit de flăcări rămânând în urmă doar scrum. Nimeni nu poate să le redea speranţa de mai bine când totul pare pierdut în fum…Au rămas doar scheletele caselor de odinioară. Acestea nu mai reflectă chipul celor care le ingrijeau ci familii fără un acoperiş deasupra capului şi deznădejde. Şi totuşi, membrii familiilor nu au unde să se ducă. Deşi casele nu mai sunt, ei se trezesc dimineaţa tot acolo. Este vorba despre cele 3 familii din: Măgura (Crihani)-2 membri ( sotii), Mărgineni-1 membru şi Moineşti-3 persoane.

Fiind impresionaţi de soarta crudă a acestora, voluntarii au pregătit ceva util pentru toate cele 3 familii: saltele, pături, lenjerie, încălţăminte, alimente. Poate că nu le este suficient, dar tot ceea ce au primit a fost strict necesar pentru asigurarea unor condiţii minime de „supravieţuire”.

În urma unor astfel de tragedii contează foarte mult sprijinul nostru. Şi tu poţi ajuta! Gândeşte-te că ai putea fi oricând în locul lor. Postăm astfel imaginile realizate de noi la faţa locului, în speranţa că poţi ajuta mai mult.


Articol creat de voluntara noastra - Cleanu IoanaMai jos va oferim cateva imagini de la fata locului.


Oferind cateva haine si produse din Banca de Alimente.


Intampinand dezastrul.


Constatand efectele incendiului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.