joi, 17 decembrie 2009

COMUNICAT DE PRESĂ

Bacau, 17 decembrie 2009: Caravana Mos Craciun in cadrul Proiectului Banca de Alimente in plina activitate

Crăciunul este una din cele mai importante sărbători creştine, pe care fiecare doreşte să le petreacă în condiţii cel puţin decente. Pentru a veni în sprijinul persoanelor nevoiase, Crucea Roşie Bacău a iniţiat încă din anul 2007 Campaniile "Caravana Moş Crăciun" şi “Caravana de Paşte” în cadrul cărora au fost sprijiniţi 3000 copii şi tineri si 4000 familii şi persoane vârstnice.

Ţinând cont de apropierea Sfintelor Sărbători de Iarnă si numărul din ce în ce mai mare de solicitanţi care se adresează Crucii Roşii Bacău pentru a beneficia de un sprijin de urgenţă, de cele mai multe ori constând în alimente, la nivelul judeţului Bacău de aproximativ 2 luni Proiectul Banca de alimente reprezintă o soluţie urgentă de ajutorare a acestor persoane aflate in situatie de dificultate.

Luna decembrie va fi luna dedicata bucuriei iar voluntarii se vor implica mai mult in activitatea de colecta alimente din cadrul Proiectului Banca de Alimente, care sa aduca bucurie in sufletele asistatilor Crucii Rosii Bacau.

De aceea in perioada 15-23 decembrie voluntarii Crucii Rosii Bacau vor fi prezenti in Magazinele Plus, Carrefour si Real.

Bacauanii pot cumpara si dona produse pe care sa le ofere beneficiarilor Crucii Rosii in oricare din magazinele enumerate in cosuri si urne special amenajate .In fiecare zi Caravana Mosului va pleca la drum la copiii, varstnicii si familiile din: Zapodia ( 60 copii), Onesti (15 familii), Targu Ocna (10 familii), Buda si Barcana ( 107 copii), si se va opri la Bacau pentru 70 varstnici si 30 familii. Pana acum Caravana Mosului a poposit la Scoala Nicu Enea ( 15 familii) si in Moinesti si Comanesti ( 34 familii).

Maine, 18 decembrie, ora 8.00 Caravana va fi prezenta la Zapodia pentru a imparti cadourile celor 50 micuti.

Parteneri : mass-media locala ( 1 TV,Trustul de presa Desteptarea, Ziarul de Bacau,Observatorul de Bacau, Adevarul de Seara).

Deschide-ti –va sufletele pentru a primi zambete, langa bradul impodobit!

Fiti spiridusul lui Mos Craciun daruind magia povestii noastre!!!


Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactaţi: Coordonator program, Cleanu Marlena: 0234/523733

VA URMA

Mai jos va oferim cateva fotografii de la fata locului.

Ajutorul Moşului la vreme de răscruce

Aghiotantul Moşului, distribuind cadouri

Moşul nostru in prezenţa copilaşilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.