marți, 12 august 2008

Generozitate pentru sinistrati

Crucea Rosie Bacau este in teren in fiecare zi,alaturi de sinistrati.In cursul zilei de luni,4 august ,sase voluntari au distribuit din casa in casa urmatoarele ajutoare:

- 40 costume barbatesti din stofa noi
- 40 sacouri stofa pentru femei noi
- 50 perechi cizme noi
- 300 pungi detergent granule
- 600 sapunuri
- 120 bidoane detergent vase

Actiunea de distribuire a produselor mai sus mentionate, s-a facut in localitatile Siretul, Serbesti, Schineni si Saucesti. In satul Serbesti instalatia de potabilizare a apei, oferita de Crucea Rosie, a intrat in functiune, avand ca scop, oferirea de apa potabila populatiei din zona. Totodata Crucea Rosie si-a oferit disponibilitatea de a pune la dispozitia Administratiei Locale, a 20 containere pentru a locui familii sinistrate. Acestea provin in urma donatiei facute Crucii Rosii in anul 2005 de S.C. Petrom S.A. Tot in cursul acestei zile doamna Maxim Elena din Bacau, a donat suma de 3000 lei pentru sustinerea sinistratilor din comuna Saucesti.
Reamintim cu acest prilej ca cei care doresc sa faca donatii, pentru sprijinirea sinistratilor, o pot face, in contul Crucii Rosii Bacau, deschis la BCR Bacau: RO20RNCB0026030909190001.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.