marți, 12 august 2008

Apel catre romani pentru crearea serviciului de ambulanta al Crucii Rosii Bacau




Crucea Rosie Bacau in urma evaluari efectuate in zonele sinistrate,dar si in comunele judetului Bacau apreciaza ca un numar suficient de persoane au nevoie de consult si tratamente medicale de specialitate ca urmare a varstei inaintate si bolilor cronice de care sufera.
Multe din aceste persoane nu au asigurari de sanatate facute ,sunt foarte in varsta si in multe cazuri izolati si ca urmare nu pot beneficia de transport medical pentru consultatii si tratamente de specialitate.
In acest moment avem in dotare sase ambulante neacreditate si dorim sa dezvoltam un serviciu pilot de ambulanta socio-medical care sa se adreseze acestor categorii de persoane.Pentru aceasta avem nevoie de o sustinere financiara care sa ne permita in baza unui proiect dotarea ambulantelor in vederea acreditarii ca ambulante transport pacienti, de a putea angaja cel putin 1 sofer-ambulantier de masina,un coordonator si un asistent proiect precum si functionare acestui serviciu pe o perioada de minim 1 an.
Daca dorinta noastra va fi apreciata de dumeavoastra si veti considera ca puteti sa ne sprijiniti sa dezvoltam acest proiect va rugam sa ne contactati.
Suntem dispusi la orice discutie care sa fie benefica partenerilor si in mod deosebit finantatorului.
Ne dorim sa fim primii in Romania care sa reconstruiasca in Crucea Rosie Romana acest serviciu de ambulanta care sa se adreseze persoanelor in varsta sau aflate in suferinta.
Orice sprijin financiar este binevenit
Donatiile se pot face la BCR Bacau
Cont în lei:RO20RNCB0026030909190001
Cont in valuta:RO79RNCB0026030909190006


Persoanele fizice pot completa fisa cu 2% pe parcursul intregului an model care se poate descarca de pe siteul Crucii Rosii Bacau www.crucea-rosie.ro

Va multumim
Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati
www.crucea-rosie.ro
http://crrbc.blogspot.com/


Dir.Crucea Rosie Bacau
lt.col.(r) Dan Marcel Babliuc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.