sâmbătă, 23 august 2008

Ape tulburi in mintea unor sinistrati


Sinistratii, de-o parte si de alta a realitatii. Multi sunt nemultumiti de ajutoarele primite, conserve, ulei, zahar, faina, tot ce ii trebuie omului pe masa. Apa imbuteliata, bani chiar, articole de imbracaminte, tot ce i-ar putea ajuta ca sa depaseasca acest moment. Nemultumirea si comentariile inutile au devenit parca traditie la romani. Orice dai nu este bun, accepta sa nu se simta prost cel care a trimis, care a intins o mana de ajutor.

Zeci de sponsori din judet si din intreaga tara s-au alaturat, atat cat au putut, pentru a le da o mana de ajutor celor cotropiti de ape. Acum cand apele tulburi s-au mai limpezit, multi se arata nemultumiti de cele primite, si barfele de pe marginea santurilor ramase sunt de necontenit. Actiunea de ajutorare a acestor persoane considerate sinistrate continua in pofida modului in care ei, sau o parte dintre ei, au perceput ajutorul.

Cand apele se retrag, oamenii cu suflet raman

Unilever si filialele Crucii Rosii Romane se alatura campaniei" Apel pentru victimile inundatiilor din Bacau". "In cadrul actiunii de ajutorare a sinistratilor din Bacau, Unilever South-Central Europe SRL, Crucea Rosie Sector 1 si Teleorman, s-au alaturat apelului umanitar lansat de Crucea Rosie Bacau. Astfel, la sfarsitul saptamanii trecute, Vineri, 8 August, un TIR cu produse alimentare neperisabile si detergent in valoare de 13000 Euro, de la valoarea de 37000 Lei, de la colegii nostri, din Sectorul 1 Bucuresti si Teleorman. Au ajuns la Bacau, pentru asistarea sinistratilor din zona", a precizat directorul filialei de Cruce Rosie Bacau, Dan Marcel Babliuc. Crucea Rosie Bacau continua campania " Apel pentru victimile inundatiilor din Bacau". Persoanele care vor sa se alature acestei campanii, pot face donatie in urnele amplasate la: Sediul filialei, din strada Oituz, nr 61, supermarket-urile: Metro, Selgros sau Aeroport. De asemenea se pot face donatii in conturile deschise de Crucea Rosie Bacau, la BCR- Sucursala Bacau: Cont lei: RO20RNCB0026030909190001." Sumele colectate in cadrul campaniei umanitare, vor fi folosite pentru asistarea pe termen mediu a victimelor inundatiilor", a mai adaugat Dan Marcel Babliuc. Cum era de asteptat, asociatia Betania nu a ramas cu mainile in san. A sarit in ajutorul sinistratilor din judetul nostru, in mod substantial si ii va sprijini in continuare. Poate ca uneori necazurile afecteaza mentalitatea. Trecand peste orice, vorba aruncata pe apa, sinistratii se vor bucura de ajutorul oamenilor cu suflet in continuare.

Sursa: Monitorul de Bacau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.