miercuri, 11 august 2010

Sprijin de la Kraft Foods Romania SA pentru sinistratii din Bacau si Margineni













In urma apelului facut de Crucea Rosie Bacau, luni 09.08.2010, o echipa formata din reprezentanti ai SC Kraft Foods Romania SA ( 20 angajati) s-a deplasat la Bacau si impreună cu voluntarii Crucii Rosii Bacau au distribuit pentru sinistratii din Bacau si Margineni 2 tone de produse donate de aceasta firma precum si alimente si articole de imbracaminte donate si achizitionate de angajatii de la aceasta societate.


Pachetele au fost oferite începând cu ora 11.00, la celor 140 familii afectate de inundatii din Municipiul Bacau si Comuna Margineni.


Cu un venit anual de aproximativ $48 miliarde, Kraft Foods este o adevărată forţă la nivel global în categoria de snaks-uri, dulciuri şi gustări. Compania, a doua ca mărime din industria alimentară, din lume, face produse delicioase pentru miliarde de consumatori în peste 160 de ţări. Portofoliul include 11 mărci importante cu un venit ce depăşeşte 1 miliard de dolari - Oreo, Nabisco şi biscuiţii LU; ciocolata Milka şi Cadbury; guma Trident; cafeaua Jacobs şi Maxwell House; crema de brânză Philadelphia; brânzeturile Kraft, gustări şi sosuri; preparatele de carne Oscar Mayer. Aproximativ 70 de mărci generează un venit anual de peste 100 millioane dolari. Kraft Foods (www.kraftfoodscompany.com; NYSE: KFT) este membră Dow Jones Industrial Average, Standard & Poor's 500, Dow Jones Sustainability Index şi Ethibel Sustainability Index.

Kraft Foods ocupă o poziţie de lider pe piaţa din România cu mărci precum Poiana, Milka şi Toblerone în categoria de ciocolată, cafeaua Jacobs, Nova Brazilia şi biscuiţii LU.

Solidari cu apelul facut de noi au fost si colegii nostri de la Crucea Rosie Hundedoare- subfiliala Petrosani. In cursul zilei de 11.08.2010 voluntarii subfilialei Petrosani au venit si au daruit apa, paine, dulciuri, alimente, produse de igiena pentru 50 familii afectate de inundatii.

Dupa mai bine de o luna de munca alaturi de toti cei care ne-au sustinut si au inteles situatia acestor familii noi, voluntarii Crucii Rosii Bacau cat si angajatii nu putem decat sa va multumim din partea beneficiarilor si sa va apreciem pentru solidaritatea de care dati dovada in astfel de situatii.


Puteţi sprijini în continuare Campania APEL PENTRU VICTIMELE INUNDAŢIILOR. Cum?

Prin donaţii online pe site-ul oficial al Crucii Roşii Bacău www.crucea-rosie.ro sau puteţi face donaţii în contul special deschis de Crucea Roşie Bacău: Cont în lei: RO20RNCB0026030909190001 la BCR Bacău.

Se pot face şi donaţii de alimente greu perisabile sau produse de igiena în coşurile special amenajate din incinta magazinelor: Carrefour, Real şi Metro sau la noul sediu al Crucii Rosii Bacau din strada Ionita Sandu Sturza, nr.78.
Relatii la telefon: 0234523733, fax: 0372875691.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.