marți, 31 august 2010

DE LA INIMĂ LA INIMĂ-SUFLET DE ROMÂN






Bacau, locul de distributie




Spania- locul unde s-au pregatit coletele














DE LA INIMĂ LA INIMĂ
-campanie umanitară de ajutor pentru victimele inundaţiilor din România-
INIŢIATIVA: ASOCIAŢIA HISPANO-ROMÂNĂ INTEGRAMAS


În perioada 14 iulie-14 august 2010, Asociaţia Hispano-Română Integramas a iniţiat, promovat şi desfăşurat Campania Umanitară ”DE LA INIMĂ LA INIMĂ-SUFLET DE ROMÂN”.

Astfel, în colaborare cu Firma de transport şi logistică TRANS ROM S.L.”NELUŢU MOISE”, (www.logisticanelutumoise.com) fără ajutorul căreia această campanie nu ar fi avut loc, precum şi cu următoarele instituţii şi asociaţii, s-a reuşit colectarea a aproximativ 140 de pachete cu ajutoare care constau în alimente, haine, electrocasnice, jucării, lenjerii, prosoape (aproximativ o tonă ca greutate).Centrul Hispano-Român din Alcalá de Henares, Ambasada şi Consulatul României la Madrid, Domnul Viceconsul Ciprian Bălţoiu, Plataforma Română-Spaniolă (PRE) din Madrid, Asociaţia de Creştini Ortodocşi din Madrid, Asociaţia de Femei Române din Madrid-MURO, Asociaţia de Emigranţi în Egalitate din Pinto, Asociaţia Românilor din Elche “Origini Latine”, Departamentul Românilor de Pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe (www.dprp.gov.ro).

DESTINATIA PENTRU AJUTOARELE STRANSE IN ACEASTA CAMPANIE ESTE LOCALITATEA MARGINENI DIN JUDETUL BACAU(joi 26 august si respectiv luni, 30 august) CU AJUTORUL CRUCII ROSII BACAU.

Puteţi sprijini în continuare Campania APEL PENTRU VICTIMELE INUNDAŢIILOR. Cum? Prin donaţii online pe site-ul oficial al Crucii Roşii Bacău www.crucea-rosie.ro sau puteţi face donaţii în contul special deschis de Crucea Roşie Bacău: Cont în lei: RO20RNCB0026030909190001 la BCR Bacău. Se pot face şi donaţii de alimente greu perisabile sau produse de igiena în coşurile special amenajate din incinta magazinelor: Carrefour, Real şi Metro sau la noul sediu al Crucii Rosii Bacau din strada Ionita Sandu Sturza, nr.78.
Relatii la telefon: 0234523733, fax: 0372875691.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.