vineri, 11 noiembrie 2011

Sprijină Serviciul de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău!


Photobucket


DONEAZĂ 2% CĂTRE CRUCEA ROȘIE BACĂU PENTRU CA SACRO (SERVICIUL DE AMBULANŢĂ AL CRUCII ROŞII BACĂU) SĂ POATĂ FUNCȚIONA ÎN CONTINUARE!

Inaugurat oficial în data de 4 iulie 2011, de Ziua Crucii Roșii Române,  SACRO (Serviciul  de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău) se bucură deja de credibilitate în viața medicală din județ și nu numai.

De la înființare pînă în prezent numărul solicitărilor a crescut considerabil, ajungând la aproximativ 300 de solicitări fie că a fost vorba de intervenții în regim de urgență, transport pacienți dintr-o localitate în alta, acordare de consultații medicale de urgență la domiciliu sau servicii de asistență medicală de urgență la diferite evenimente.

Dacă până acum am reușit și cu ajutorul dumneavoastră să reînființăm acest Serviciu de Ambulanță al Crucii Roșii, facem în continuare apel să ne sprijiniți prin donația 2% către Crucea Roșie Bacău, pentru a ne putea continua activitatea. 

Considerăm că oamenii au nevoie de noi! 
                                     Ajută-ne să putem ajuta!

                          Cum?

              Destul de simplu! Cu un click aici www.crucea-rosie.ro sau pe oricare imagine, fie inima de sus, fie cele două poze de jos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.