marți, 15 noiembrie 2011

Serviciul de Ambulanţă al Crucii Roşii Bacău este tot mai solicitat








Un echipaj de asistenţă medicală de urgenţă şi prim ajutor a fost prezent în acest weekend la Sala de Atletism din Bacău unde au avut loc finalele Campionatului Naţional de echipe Intereuroregiuni şi de newaza, categoria de vârstă U 13 (copii născuţi în 1999-2000). 


  Sâmbătă, s-a desfăşurat competiţia pe echipe, la care au luat parte 8 reprezentative la feminin şi 9 la masculin, în timp ce duminică, la competiţia individuală de luptă la sol au participat 205 sportivi de la 42 de cluburi naţionale.


În cadrul acestui eveniment organizat de către Cluburile Bronx Bacău şi SCM Bacău în colaborare cu DJTS Bacău, Serviciul de Ambulanţă al Crucii Roşii Bacău a asigurat servicii medicale de urgenţă către aproximativ 20 de participanţi. 




Şi acest sfârşit de săptămână a fost unul plin pentru membrii Serviciului de Ambulanţă. 

 "Se întâmplă deseori la astfel de competiţii să avem de-a face cu cazuri de traumatisme. Aşa că am intervenit prompt pe parcursul celor 2 zile, după cum nu mari ne-au fost aşteptările să vedem diferite accidentări soldate cu plăgi, traumatisme, hemoragii nazale", a declarat asistentul medical generalist, Mădălina Hanu.


Articol publicat de: Ioana Cleanu - Crucea Roşie Bacău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea dumneavoastra conteaza, astfel va invit sa comentati.